četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 7- Februar

ATP turnir u Kordobi donosi sijaset mečeva koji su egal. Mnogo je tu šljakaša koji su baš izjednačeni, a kladionice umeju da omanu sa kvotama. Meč koji mi pratimo danas odigraće Daniel Elahi Galan i Marselo Barioš Vela.

Do početka meča verujemo u drastičan pad akvote, jer postoji šansa da ovo postane publik bet. O čemu se zapravo radi? Radi se o tome da Galan ima povredu abdomena i pitanje je u kakvoj je fizičkoj spremi. Prethodnog vikenda igrao se Dejvis kup gde je njegova Kolumbija na kraju izgubila od Britanaca sa 3:1. Galan je bio planiran da igra taj Dejvis kup, ali je odustao u poslednjem trenutku zbog te povrede abominalnih mišića. Da li je uspeo kroz 2-3 dana da se oporavi? Mi mislimo da nije i on će verovatno imati problema kroz servis pre svega. Na šljaci svakako nije bitan servis, ali je on veoma važan deo njegove igre.

I pre toga u Melburnu Galan je uspeo da izgubi od Žeremija Šardija koji nije igrao više od godinu dana meč. Dakle, forma Galana je i te kako upitna, ima te probleme sa stomakom, a njegova pobeda se plaća sa 1,60. Pogrešno ako nas pitate.

Sve sad zavisi od Barioša koji jeste čelendžer igrač, ali dolazi sa određenim samopouzdanjem na turnir. Igrao je finale čelendžera i potom odmah izgubio (igrao se turnir dva dana posle tog finala) u prvom kolu čelendžera u Čileu.

Smatramo da je u dovoljno dobroj formi da barem pokrije ovaj hendikep. Ovo ako se igra igra se sad, kasnije kad bude pala kvota onda možda i nema vrednost opklada.

Predlog za klađenje: Barioš ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,80 Mocart

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje