subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Utorak 8. Novembar

Turnir u francuskom Roanu donosi duel izmedju Valentina Rojera i Manuela Ginarda. Kladionice ovde izgleda nemaju favorita, pa su stavile egal kvote, dok je margina za gemove postavljena na 22.5.

Po svemu prikazanom do sada biće ovo jedan paklen meč. Obojica igraju sasvim korektan tenis u poslednje vreme, a to se posebno odnosi na Gunarda koji beleži odlične rezultate za njegov rank. Guinard je ubeležio nastupe na turnirima u Hihonu i Antverpenu, a nakon toga je igrao čelendžer u Brestu gde je igrao četvrtfinale. Nakon toga je usledio poraz od Virtanena u Bergamu, ali treba istaći da je Finac na kraju osvojio taj turnir bez da je izgubio set.

Što se Rojera tiče nit smrdi nit miriše. Toplo hladno igra, ali raduje njegova jučerasnja partija protiv Kazauksa. U tom meču je sjajno servirao i na kraju odneo pobedu.

Miriše ovo na jedan egal meč i debeli over. Po prikazanim rezultatima Guinard je svakako bolji no čelendžer igrači nikada nisu važili za pouzadne igrače. Zbog toga igramo over gemove, jer ipak se igra u dvorani i servis ima veliku ulogu.

Predlog za klađenje: Vise od 21.5 gemova 1.72 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje