petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje (Petak)

Petak je dan kada izlazi nova lista, i sva pažnja je okrenuta ka fudbalu i košarci koja se igra za vikend. Ipak,  pored toga igraju se završnice teniskih turnira i tu svakako može da se nađe lep par. Mi smo za vas pronašli dva koji uz malo sportske sreće mogu da nam donesu profit.

Filip Krajinović – Luka Pui

Kao što smo govorili u našim najavama kada se igra u Francuskoj Francuzi idu do kraja bez obzira na rank. U četvrtfinalu Marseja imamo tri Francuza, a to su Pui, Beneto i Mau. Nama je za oko zapao meč prvog ujedno i najbolje rangiranog tenisera iz Francuske Luke Puija koji će igrati protiv Filipa Krajinovića.
Mišljenja smo da su kladionice malo potcenile Srbina, jer ono što on pokazuje u prethodne dve nedelje je više nego dobar tenis. Igrao je u Rotertamu jako dobar turnir, a poraz od Dimitrova je bio bukvalno na jednu loptu. Bez obzira na poraz Krajinović je sigurno bio zadovoljan prikazanim, a to je očigledno preneo ovde u Marsej. Iako njegove pobede možda nisu bile ubedljive sigurno su mu dale samopouzdanja da može da igra protiv bilo koga na svetu.
Što se domaćeg igrača tiće kladionice se sigurno vode njegovim osvajanjem turnira u Monpeljeu, a ko je gledao taj turnir zna da je Pui imao nenormalno mnogo sreće na tom turniru. Igrao je protiv Tabernera koji nije ni u prvih 150 na svetu, Benoa Per je imao velikih problema sa leđima, a meč je igrao pod antibioticima. Polufinalni meč protiv Conge je priča za sebe, jer je Conga vodio sa 1:0 u setovima, ali je bio prinuđen da preda zbog povrede. Jedina pobeda vredna pomena jeste ona nad Gaskeom i to je sve. Nakon toga je igrao u Roterdamu gde je poražen odmah na startu od Rubljeva, i kada se sve sabere i oduzme Pui ne igra ništa posebno, a favorit je samo zbog ranka i možda domaćeg terena.

Ubeđeni smo da Krajinović može da se nosi sa favorizovanim Francuzom, a naš predlog za klađenje je da Krajinović osvaja barem jedan set.

Predlog: Krajinović osvaja set 1,60

Pablo Kuevas – Nikolas Jari

Ovo je duel jednog odličnog šljakaša i čelendžer igrača. Činjenica je da i Jari preferira šljaku, ali kada je sa druge strane mreže Kuevas onda on tu nema šta da traži. U razmenama Kuevas je jači za klasu i to će se večeras jasno videti. Jari je iskoristio jako dobar žreb u vidu Ramosa i Garsije Lopeza, ali protiv Kuevasa mislimo da nema šansi.
Kuevas igra jako dobro u Riju i to pokazuju rezultati.
Ovde je 2016. godine podigao pobedniči trofej, a godinu pre toga je igrao i četvrtfinale.
S obzirom da je u Buenos Ajresu ispao na samom startu od Monfisa mišljenja smo da ovde ide od samog kraja. Jari je samo jedna prepreka na putu do finala, a ko zna možda i titule.

Predlog: Pobeda Kuevasa 1,50

Najbolja opcija kada su ova dva tipa u pitanju jeste da se odigraju na jednom tiketu. Ukupna kvota iznosti 2,40.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji  nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje