subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje (Subota)

Iako je subota dan kada se sva pažnja fokusira na fudbal i košarku mogu se pronaći fini predlozi i iz tenisa. Danas su na rasporedu polufinalni mečevi na svim turnirima, a mi smo se potrudili da vam izdojimo po nama dva najsigurnija predloga.

Grigor Dimitrov – David Gofan

Ovo je svakako meč dana, jer u drugom polufinalu se sastaju Rodžer Federer i Andreas Sepi, i taj meč neće biti ni blizu atraktivan kao što će biti ovaj bez obzira što je akter meča Rodžer Federer.
Dimitrov je iz predostrožnosti otkazao Sofiju i to se pokazalo kao pravi potez. Ovde je odigrao tri vrlo dobra meča protiv Sugite, Krajinovića i Rubljeva, a sva tri meča je dobio sa 2:0.
Posebno je impresionirao drugi meč protiv Krajinovića u kom se najbolje videlo koliko je Dimitrov napredovao. U svakoj tesnoj situaciji on je nalazio prvi servis, pravo rešenje i zato je tu gde jeste, a to je top 5.

Sa druge strane je uvek nezgodni David Gofan koji je imao vrlo lagan žreb to polufinala. U prvom kolu je igrao protiv veterana Nikolasa Maua koji se polako gasi kada je singl karijera u pitanju. Nakon toga je igrao protiv Felisijana Lopeza koji je takođe u silaznoj putanji, a taman kada je trebao da odigra jedan ozbiljan meč Tomaš Berdih je predao zbog povrede.
Taj prolaz u polufinale bez borbe može da bude mač sa dve oštrice, jer koliko god bilo dobro što se ne umarate vi ipak gubite ritam i to ume da poremeti igrača.

Ono što je sigurno jeste da ćemo gledati dugačke poene, jer igraju dva vrsna defanzivca. Ipak, mi blagu prednost dajemo Dimtrovu, jer je konačno sazreo u svakom segmentu igre. Nema više onih crnih rupa u njegovoj igri. Njegov trener Danijel Varverdu je uspeo da dopre do njega i to se vidi na terenu.
Realno gledano kompletniji je igrač od Gofana koji jeste dobar, ali u ovom trenutku mislimo da je Dimitrov bolji i prednost dajemo njemu.

Preldog: Pobeda Dimirtova 1,65

Dominik Tim – Gael Monfis

U Buenos Ajresu nas čeka spekakl večeras koji će nam demonstrirati Dominik Tim i Gael Monfis. Mi ovde prednost dajemo Austrijancu koji je ipak jači igrač kada je šljaka u pitanju.
Mnogi zameraju Timu na tome što igra samo na šljaci i to je istina. Dugo Tim nema dobar rezultat na betonu, ali kada je šljaka u pitanju on je po našem mišljenju najbolji igrač na ovoj podlozi odmah iza Nadala. Sjajno pokriva teren, ima jake top spin udarce slične kao i Nadal i to mu donosi rezultat.
Sa druge strane sa Monfisom nikada niste na čisto. On može da odigra protiv bilo koga, ali kada dođu ove odlučujuće faze i protivnici koji su sposobni da prebacuju do sutra, on tu gubi strpljenje i kreće sa svojim egzibicijama. Zato nikada nije ispunio svoj pun potencijal, ali sa druge strane zato ga publika toliko i voli.
U ovom trenutku Tim je više takmičarski nastrojen, željan titula i dobrih rezultata i mora biti favorit protiv Monfisa kao što i jeste po postavljenim kvotama.

Predlog: Pobeda Tima 1,43

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje