Iako je subota dan kada se sva pažnja fokusira na fudbal i košarku mogu se pronaći fini predlozi i iz tenisa. Danas su na rasporedu polufinalni mečevi na svim turnirima, a mi smo se potrudili da vam izdojimo po nama dva najsigurnija predloga.

Grigor Dimitrov – David Gofan

Ovo je svakako meč dana, jer u drugom polufinalu se sastaju Rodžer Federer i Andreas Sepi, i taj meč neće biti ni blizu atraktivan kao što će biti ovaj bez obzira što je akter meča Rodžer Federer.
Dimitrov je iz predostrožnosti otkazao Sofiju i to se pokazalo kao pravi potez. Ovde je odigrao tri vrlo dobra meča protiv Sugite, Krajinovića i Rubljeva, a sva tri meča je dobio sa 2:0.
Posebno je impresionirao drugi meč protiv Krajinovića u kom se najbolje videlo koliko je Dimitrov napredovao. U svakoj tesnoj situaciji on je nalazio prvi servis, pravo rešenje i zato je tu gde jeste, a to je top 5.

Sa druge strane je uvek nezgodni David Gofan koji je imao vrlo lagan žreb to polufinala. U prvom kolu je igrao protiv veterana Nikolasa Maua koji se polako gasi kada je singl karijera u pitanju. Nakon toga je igrao protiv Felisijana Lopeza koji je takođe u silaznoj putanji, a taman kada je trebao da odigra jedan ozbiljan meč Tomaš Berdih je predao zbog povrede.
Taj prolaz u polufinale bez borbe može da bude mač sa dve oštrice, jer koliko god bilo dobro što se ne umarate vi ipak gubite ritam i to ume da poremeti igrača.

Ono što je sigurno jeste da ćemo gledati dugačke poene, jer igraju dva vrsna defanzivca. Ipak, mi blagu prednost dajemo Dimtrovu, jer je konačno sazreo u svakom segmentu igre. Nema više onih crnih rupa u njegovoj igri. Njegov trener Danijel Varverdu je uspeo da dopre do njega i to se vidi na terenu.
Realno gledano kompletniji je igrač od Gofana koji jeste dobar, ali u ovom trenutku mislimo da je Dimitrov bolji i prednost dajemo njemu.

Preldog: Pobeda Dimirtova 1,65

Dominik Tim – Gael Monfis

U Buenos Ajresu nas čeka spekakl večeras koji će nam demonstrirati Dominik Tim i Gael Monfis. Mi ovde prednost dajemo Austrijancu koji je ipak jači igrač kada je šljaka u pitanju.
Mnogi zameraju Timu na tome što igra samo na šljaci i to je istina. Dugo Tim nema dobar rezultat na betonu, ali kada je šljaka u pitanju on je po našem mišljenju najbolji igrač na ovoj podlozi odmah iza Nadala. Sjajno pokriva teren, ima jake top spin udarce slične kao i Nadal i to mu donosi rezultat.
Sa druge strane sa Monfisom nikada niste na čisto. On može da odigra protiv bilo koga, ali kada dođu ove odlučujuće faze i protivnici koji su sposobni da prebacuju do sutra, on tu gubi strpljenje i kreće sa svojim egzibicijama. Zato nikada nije ispunio svoj pun potencijal, ali sa druge strane zato ga publika toliko i voli.
U ovom trenutku Tim je više takmičarski nastrojen, željan titula i dobrih rezultata i mora biti favorit protiv Monfisa kao što i jeste po postavljenim kvotama.

Predlog: Pobeda Tima 1,43

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.