četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 19. Oktobar

14:00 Safiulin – Manarino 20.5+ 1.63 Soker

Jako zanimljiv meč u okviru druge runde turnira u Štokhlomu. Snaga će odmeriti Roman Safiulin i Adrian Manarino. Favorit prema kladionicama Safiulin sa kvotom 1.60 uz tendenciju pada kvote. Margina za gemove 22.5.

Velika borba u najavi, jer su i jedan i drugi u dobrim formama. Safilin je nedavno igrao finale u Čengduu gde ga dobija Zverev, a nakon toga stiže do treće runde u Šangaju. Manarino sa druge strane osvaja Astanu i ispada u drugoj rundi Šangaja od Rubljova koji je tamo stigao do finala.

Safiulin jeste u dobroj formi, ali neće mu danas biti lako. Ako negde može da bude opasan Manarino onda je to upravo u dvorani gde je u karijeri već napravio 220 pobeda. Podloga je brza, odskok loptice veoma nizak, u prevodu savršeni uslovi za Francuza.

Jedina mana tipa je nepoznanica kod Manarina. Sklon je Francuz oscilacijama kao i svi ostali igrači iz te države. Ukoliko uđe u meč kako treba onda će ovo biti jedan serverski meč bez mnogo igre.

Manarino je ove godine 12 puta bio nosilac i 10 puta je došao barem jedan meč u over iz prve tri runde.

Gaston – Štruf 21.5+ 1.60 Soker

Kako je Štruf top 30 igrač to ni on sam ne zna. Osim četvrtfinala u Monte Karlu i Madridu Nemac nije napravio ništa specijalno. Od sezone na travi pa na ovamo ima pet odigranih mečeva i četiri poraza. Jedino je uspeo da dobije Garina za kojeg se zna da je šljakaš. I tu je bilo mučenje jer je Štruf dobio posle tri seta.

Rank je na strani Strufa, to stoji. Gaston je tu negde između čelendžer i ATP igrača no ne treba ga potceniti. Francuz u poslednje dve godine ima pristojne rezultate u dvorani. Jedna velika njegova mana je to što je sklon oscilacijama. Lako ga je izbaciti iz takta i kada vam to uspe onda ste odradili veliki posao. Ume da bude autodestruktivan Francuz i to je velika mana.

Sve zavisi od Gastona. Ukoliko bude na niovu on bez problema moze da igra sa Štrufom. Imao je sjajnu pripremu u vidu Rinderkneča koji gaji sličan stil igre kao Štruf.

Štruf je ove godine četiri puta postavljen za nosioca i dva puta se desilo da barem jedan njegov meč u prve tri runde ode u over.

19:00 Cicipas – Botik Van de Zandšulp 22.5+ 1.75 Soker

Svako ko iole prati tenis složiće se sa činjenicom da je Cicipas uz Ruda jedan od gorih igrača iz samog vrha svetskog tenisa. To što Grk sebi dozvoljavalja je za ne poverovati. Mora da nađe dobrog trenera, da se skloni od senke oca i posveti tenisu maksimalno. U suprotnom biće samo protraćeni talenat.

Najgora godina u karijeri za Cicipasa bez ikakve sumnje. Ova turneja po Kini nije dobro prošla, jer je u Pekingu ispao u prvoj rundi, a u Šangaju u trećoj. Skromno za igrača njegovog potencijala. Verujemo da je zbog toga Grk prijavio ovaj turnir koji spada u one iz niže kategorije.

Danas igra protiv Botika i favorit je sa kvotom 1.40. Kao što vidite, kvota je nešto veća nego što bi inače bila. Da li je Grk pokriva? Apsolutno ne. Botik sa druge strane nakon velikog prodora na ATP listi veliki pad u igri. Bukvalno igrač od kojeg možete sve da očekujete.

Ono što mi očekujemo jeste da bude motivisan, jer igra ipak protiv top 10 igrača protiv kojeg ima sanše. Ima Holanđanin igru za dvoranu. Ima dobar servis i agresivnan pristup.

Cicipas je za nosioca ove godine postavljen na 18 turnira i 12 puta je barem jedan meč iz prve tri runde otišao u over.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje