četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 20. Oktobar

15:10 Beluči – Molčan 21.5+ 1.60  Meridian

Molčan je imao dosta sreće ove nedelje. U prvoj rundi mu je Kuzmanov predao posle prvog seta, a spasio ga je i prekid pre toga. Nakon toga druga runda mu donosi veterana Kopila koji je na zalasku karijere. Sa ove dve pobede stvorila se kao neka slika da Slovak igra dobar tenis, ali nije tako. To govore i ove kvote, jer su u totalnom egalu.

Forma Slovaka jako loša. Ako ne računamo Dejvis kup, do ovog turnira odigrao je šest mečava i dobio je samo jedan. Beluči svakako može ovo da drži u egalu. Sta više može i da dobije. Beluči je u jako dobroj formi, jer je osvojio turnir u Malagi i ovde je zabeležio dve pobede.

Akumuliralo se dosta tenisa u nogama Belučija i zato ne vidimo da ce neko od ove dvojice slaviti ubedljivo.

18:00 Coboli – Lestien 21.5+ 1.73 Meridian

Za veoma kratko vreme ovaj Lestien nam je postao mrzak teniser. Uvek neki problem sa njim i nikada da izađe lako. Protiv Kazakusa je imao sreće da se ovaj povredi u sred gema koji je bio jako bitan. Ubrzo je usledio brejk i došao je under. Danas igra protiv Cobolija koji nije elita, ali igra dobar tenis u poslednje vreme. Osvojio je Lisabon, igrao četvrtfinale u Malagi i sada je ovde zabeležio dve pobede.

Obojica su u dobrom ritmu pa se nadamo dobrom meču.

18:30 Monfis – Manarino over 22 1.70 Meridian

Igrali smo Manarina protiv Safiulina i rekli da on to može da dobije i to se dogodilo. Ono što nas je zabolelo jeste to što je meč stao tačno na marginu. Nisu uspeli da prebace 20 gemova, što je baš iznenađenje. Danas Manarino igra protiv sunarodnika Gaela Monfisa. Kvote su u egalu i to je ok, jer je Gael u ove dve runde pokazao da mu se igra tenis.

Ova dvojica se veoma dobro poznaju. Igrali su šest puta i Gael vodi sa 4-2. Ako izuzmemo Rolan Garos i šljaku koju Manarino ne voli , svi ostali mečevi su bili poprilično overaški. Nema razloga da ne bude i ovaj.

19:00 Cicipas – Hanfman  21.5+ 1.75 Soker

Poslednji za danas. Cicipas juče dobio Botika u meču koji je lako mogao da se zakomplikuje. Apsolutno sve što smo napisali se i dogodilo. Botik je imao šansu, iskoristio lošu formu Cicipasa na startu meča. Imao je brejk prednost i sve držao u svojim rukama, ali na njegovu žalost nije uspeo da je sačuva do kraja. Cicipas je uspeo da vrati brejk zaostatka i nakon toga sve u igri Botika se raspalo kao kula od karata.

Sve u svemu, ova pobeda Cicipasa neće promeniti naše mišljenje o njegovoj igri. Treba mnogo više mečeva da odigra na dobrom nivou da bi poboljšao svoju sliku. Ako protivnika ide servis Cicipasov ritern je blago rečeno skroman. Taj jednoručni bekend je baš loš i to treba napadati.

Hanfman je igrač koji svoju igru bazira na jakom servisu. Ove godine je uspeo da dobije Grka na travi pa nema nekog straha. U dvorani ove godine ima pet mečeva i svih pet su otišli preko ove margine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje