ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje (Beč) – 26. Oktobar

13:00 Gojo – Pol 22,5+ 1,77

Moramo brinom svetlosti, jer mečevi uskoro počinju. Pol je dobio u prvoj rundi Milera. Taj meč bismo opisali kao pobedu na suvi kvalitet Pola. Dakle, Amerikanac je samo u dva gema izvršio veliki pritisak na Milera. Igrali su se gemovi koji su trajali po 7-8 minuta u kojima je Miler imao milion gem lopti, ali ih nije iskoristio. Kada je Pol napravio brejk, otpor MIlera je nestao i Pol je upisao pobedu.

Amerikanac ne igra bog zna kakav tenis, a Gojo ako negde može da zaigra i napravi problem onda su to dvoranski uslovi. Neophodno je da mu servis radi kako treba i ostaje nam da vidimo kako će to da izgleda. Nije slučajno ovako visoka margina.

14:00 Medvedev – Dimitrov 21,5+ 1,75

Medvedev kao veliki favorit igra protiv Dimitrova. Medvedev je u prvoj rundi dobio vidno umornog Filsa koji je držao otpor samo u prvom setu i na prvu prepreku se predao. Teško je analizirati formu Medvedeva nakon tog meča. Dimitrov u poslednje vreme igra fino i ovo će konačno biti pravi test za Medvedeva.

19:00 Tiafo – Monfis 22,5 + 1,72

Dva klovna od kojih jedan u poslednje vreme igra dobar tenis. Monfis je osvojio titulu u Belgiji i sa velikim samopouzzdanjem dolazi na ovaj meč. Tiafo je dobio samo zato što se Evans povredio, jer je to tog trenutka Evans imao 4-1. S obzirom na reputaciju ova dva igrača očekujemo da se publika maksimalno zabavi. NIje ovaj meč slučajno stavljen u prajm tajm.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje