subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 7. April

14:30 Miomir Kecmanović – Bernabe Zapata Miralješ 20,5+ 1,62

Četvrtfinale turnira u Eštorilu donosi duel između Miomira Kecmanovića i Bernabe Zapate Miralješa. U najavi jedan dobar meč. Barem bi trebao biti ako se gledaju partije koje su pružili i jedan i drugi.

Nakon razočaravajućeg nastupa na mastersima u Americi, Kecmanović ovde u Eštorili beleži dve sigurne pobede. Činjenica je da to nisu neka top imena, ali Kecmanović muku muči baš protiv tih slabijih igrača i svaki niz pobeda kod njega radije.

Zapata sa druge strane konačno zdrav i gladan tenisa i pobeda. Juče je na imresivan način uspeo da „okrene“ Hurkača. Izgubio je tesno prvi set i znajući njegov mantalitet očekivao se totalni pad. Ipak, do toga nije došlo. Zapata je zaigra još jače i potpuno nadigrao favorizovanog Poljaka.

Ova dvojica su mirna što se Monte Karla tiče, jer su u glavnom žrebu. To nam da je nadu da će se ovde fino „pobiti“ i dati nam jedan vrhunski meč na šljaci.


15:30 Lorenco Museti – Aleksander Miler 20,5 + 1,70 

Jedna „mina“ od meča ako tako možemo da se izrazimo. Ovde imamo Musetija koji je postavljena za prvog nosioca sa kvotom 1,40, a ako bi pogledali prvih 100 na svetu njegova forma je ubedljivo najgora. Ovde u Marakešu je ostvario prvu pobedu nakon 5-6 vezanih poraza. E sad, ono što je zanimljivo jeste što Miler ima prijavljene kvalifikacije za masters u Monte Karlu. Mi svakako ne znammo šta je u njegovoj glavi i da li će igrati tamo. One počinju sutra. Ove nedelje ostvario je dve veoma lepe pobede u dva seta i protiv ovakvog Musetija sigurno ima šanse.

Museti je kroz karijeru pokazao da mu se ne može verovati kada je favorit i da igra tesne mečeve na šljaci. Konkretno, statistika kaže da je prošle sezone na primer odigrao 27 mečeva na šljaci i da je 21 meč otišao u over.

Mi igramo over svakako, a treba pratiti i u lajvu. Ukoliko Miler bude tankovao i bude odigrao katastrofalno prvi set onda se može igrati u lajvu da Museti dobije sa 2:0 i tako pokriti novac uplaćen na over gemove.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni,a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje