ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – (Čelendžeri) – 1. Novembar

16:00 Pučineli de Almeida – Tabilo 21.5+ 1.80

Juče je Tabilo „razbio“ Toresa po rezultatu. Za to je više kriv sam Tores koji je posle solidnog prvog seta (6-4) naprasno nestao u nastavku. Izgubio je sve svoje servise i tako predstavio Tabila kao neku silu, a ovaj to nije. Sve što smo juce rekli za Tabila i dalje stoji. Igrač kojeg kladionice i dalje cene iz nama nepoznatog razloga. On svojim igrama ove kvote ne pokriva i treba ga ganjati u kontinuitetu.

Pučineli je dosta jaci igrač od Toresa. Ove godine su igrali ova dvojica i bilo je 7-6 6-4 za Tabila. Nešto slično očekujemo i danas.

17:00 Zuk – Marterer 21.5+ 1.60

U pitanju je čelendžer u nemačkom Ismaingu koji se igra na tepihu. Vrlo spečificna podloga koja je veoma brza sa veoma niskim odskokom lopte. Serveri bi morali biti u prednosti, a sve sšto je neophodno jeste da procenti prvog servisa budu na nivou.

Zuk je ovde igrao kvalifikacije. Nije dao protivnicima brejk, mada je bilo dosta brejk lopti. Sa druge strane Marterer juče lako dobio Gertsa. Nije odigrao ništa bajno, samo je sačekao da protivniku stane servis u dva navrata. Bio je nedodirljiv na svoj servis.

Tip igramo pre svega zbog podloge, a ova margina je dosta niska za ovako brzu podlogu.

17:30 Coboli – Erber 21.5+ 1.65

Coboli od septembra pa na ovamo igra jako dobar tenis. Na svim turnirima je stizao do završnica, a ove u Bergamo dolazi sa titulom iz Olbija. Ako pogledamo formu i rezultate slozićete se da je kvota na 1.55 visoka za Cobolija. Erber nije ni u prvih 300 na svetu, pa je ova kvota sumnjiva.

Ako negde Erber može da naudi Coboliju onda je to dvorana. Ima solidan prvi servsi, solidnu igru na mreži i to je valjda dovoljno da namuči sada već umornog Italijana.

Coboli je ove godine 14 puta bio nosilac i na 10 turnira je došao barem jedan over u prve tri runde.

Ugo Delien – Rodriges Taverna 19.5+ 1.60

Juče smo igrali Deliena protiv Hardta, ali Hardt je odusta od turnira u poslednjem trenutku. Sve što smo rekli juče samo ćemo iskopirati, jer se ništa nije promenilo.

Da, evo ga i naš junak Ugo Delijen, svakako jedan od kriminalnijih igrača. Kada kažemo kriminalnijih, mislimo pre svega na rezultate. Delien je prethdone nedelje osvojio čelendžer u brazilskoj Curitibi, pa sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč. Ipak, to nas neće zavarati. Šta više, to je dodatni razlog zašto treba probati sa overom, jer ne verujemo da će nakon osvajanja titule biti na visokom nivou.

Juče je igrao protiv Barene koji je imao sve u svojim rukama u drugom setu. Brejk i servis za 1-1 u setovima no nije odservirao dobro na 5-4. Posle toga se totalno raspao. Zaključak cele priče jeste da se protiv Deliena i te kako moze.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje