subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje- Četvrtak 16. Novembar

18:00 Dijaž Akošta – Sakamoto 19,5+ 1,77 Soker

Akoštu smo igrali u prvoj rundi i uspeo je Argentinac u jednom haotičnom meču da savlada Italijana Đanezija. Slično kao i kod nekih prethodnih mečeva ove nedelje i taj je stao na marginu. Nesretni Đanezi je imao brejk prednosti, servis za prolaz predloga, ali džaba sve kad proda.
Šta nam to govori? Pa govori nam da Akošta ne igra ništa specijalno. Argentinac je rovit, vuče neku povredu i ne igra najbolje. Na sve to treba reći da je sezona blizu kraju i da je mnogima tenisa preko glave. Zato samo na ovom turniru imamo 3-4 iznenađenja autsajdera koji su dobijali sa kvotom preko 3,50.
Sakomoto jeste sumnjiv, ali sumnjiv je i Akošta.

19:30 Fanselou – Mikelsen 20,5 + 1,82

Mikelsen u Kampanj dolazi sa titulom iz Noksvila. Svesno smo ga preskočili u prvoj rundi, jer je igrao protiv Tomića. Na pomenutom turniru u Noksvilu, Tomić i on su odmerili snage i lako je otišlo u over. Neko nepisano pravilo kaže da kada se dva igrača susretnu na dva uzastopna turnira, ti mečevi budu dijemetralno suprotni i tako je i bilo.

Pričali smo o Mikelsenu. Dosta je napradovao upravo na ovakvim turnirima koji su pravljeni za mlade američke tenisere.
Mikelsen je i ovde favorit, ali ima umora kod njega i ne verujemo da će biti u razbijačkom modu do kraja turnira. Nije on igrač koji je navikao da igra na visokom niovu iz nedelje u nedelju.

Ove godine je bio šest puta nosioc i na pet turnira je došao barem jedan over u prve tri runde.

19:30 Holt – Droge 19,5+ 1,68 Soker

Droge je u prvoj rundi pobedio nesretnog Durašovića, po nama najgori teniser ove godine. Ako pogledate njegov skor irezultate sve će vam biti jasno.
Danas će Droge sigurno imati teži zadatak, jer je Holt dosta bolji igrač od Durašovića i domaći je igrač. Očekujemo serverski duel i ova margina je dosta niska.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje