četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Četvrtak 2. Novembar

14:00 Cicipas – Zverev 22.5 + 1.60 Soker

Velika sramota za organizatore mastersa u Parizu za ovo što su napravili Zverevu. Nemac je juče završio svoj meč oko deset sati, a danas već igra u 14:00. Rune je na primer igrao u večernjem tereminu i ponovo je stavljen u isti termin. Zaista, sramota, ali kako je tako je.

Zašto to spominjemo? Pa spominjemo zbog potencijalnog umora kod Zvereva kojeg sigurno ima i to je koliko možemo da vidimo glavni razlog zašto se u svetu tipuje na Cicipasa.

Juče je Zverev sam sebi pucao u nogu protiv Umbera, jer je imao brejk u drugom setu i to posle izgubio u taj brejku. Jeste se izmorio no nije to toliko strašno. Pobede su najjaci pokretač i dok je pobeda Zverev će igrati dobro.

Cicipas je juče dobio Feliksa. Dobio je sa 2:0, a zasluge idu Feliksu koji je u ključnom trenuku u drugom setu ispustio servis i posle izgubio taj brejk i mec. Ništa specijalno Grk nije odigrao.

Ova dvojica imaju bogatu istoriju. Odigrali su 12 mečeva i Cicipas vodi sa 8:4. Mahom su bili overaški mečevi i tako bi trebalo da bude danas.

18:00 Darderi – Ugo Karbelji 21.5+ 1.73 Soker

Veoma zanimljiv meč u Gvajakilu između Darderija i Karbeljija. Blagi favorit je Darderi sa kvotom 1.65 dok je margina za gemove postavljena na 21.5.

Obojica igraju dobar tenis u poslednje vreme. Darderi je na primer prethodne nedelje u Kuritibi igrao polufinale, dok je Karbelji nedelju dana pre toga igrao finale u Kampinesu. Obojica su u prvoj rundi manje više lagano prošli svoje protivnike.

Sve miriše na jedan egal meč i dramu koja je svojstvena ovakvim turnirima.

22:30 Dijaž Akošta – Trungeliti 20.5+ 1.72 Meridian

U najavi ovog turnira rekli smo da je Akošta možda i najjači igrač uz Koriju. I dalje stojimo iza tih reči, a dodali bismo da je ovaj igrač baš baš sklon oscilacijama. Samo je na protivniku da to iskoristi. U prvoj rundi, Delien Velasko je glatko izubio prvi set, a potom u drugom napravio brejk i poveo sa 2:0. Izgledalo je da ide sve kao po loju za Bolivijca, no potom se naprasno ugasio izgubio šest vezanih gemova. Dakle, Akošta nije ubedio i protiv njega se može.

Danas igra protiv sunarodnika Trungletija koji može da mu „zaprži čorbu“ ,ali isto tako da lagano izgubi. Mi smo spremni da rizikujemo, jer je na devet od 11 turnira kada je Akošta bio nosilac barem jedan njegov meč otišao u over u prve tri runde.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje