sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Četvrtak 30. Novembar

12:30 Martines – Gaubas 19,5+ 1,78 Soker / Krug 2 ulog 2000

Idemo ponovo sa Martinesom koji je u prvoj rundi „odrao“ Ionela. Ionel je bio jako loš, posebno brojke nakon prvog servisa. Katastrofa. No i sa takvom igrom imao je Rumun šanse, jer se Martines po staroj navici „nudi“ protivnicima. U drugom setu Španac je dosta pao sa igrom, davao brejk šanse i pretrpeo brejk, ali džaba kad Ionel to nije znao da iskoristi.
Danas Martines igra protiv Litvanca Gaubasa. Ništa ne znamo o momku, ali vidimo da je prošao kvalifikacije i zabeležio pobedu u prvoj rundu protiv domaćeg Lopesa. Po rezultatima reklo bi se da je još uvek fjučers igrač.

Svaki gem na šljaci je bitan, a Martines se kao što smo rekli nudi. Pogodan je jako za overe što potvrđuje i statistika koja kaže da je na 13 od 15 turnira došao barem jedan over u prve tri runde. To znači da jurimo over u ovoj u eventualno sledećoj rundi.

15:30 Sousa – Ramos 20,5+ 1,75 Soker / Krug 1 ulog 1000

Svesno smo preskočili Ramosa, jer je igrao protiv sumnjivog Kovalika, a i margina je bila preko 22,5 gemova. To je mnogo i danas su kladionice odmah to korigovale. Danas je to pak greška po nama, jer Ramos danas igra protiv domaćeg Souse. Uvek treba pružiti šansu domaćim teniserima, a i ako ćemo realno Sousa je dosta jači igrač od Kovalika koji je šljakaš.Pred svojim navijačima Sousa može ne da se nosi sa Ramosom, nego da ga bez problema dobije. Ramos kao i većina Španaca dosta osciluje pa je pogodan za overe. Ove godine osam puta bio nosilac i svaki put barem jedan meč u prve tri runde došao u over.

18:00 Barioš Vera – Soto 19,5+ 1,70 Soker / Krug 2 ulog 2000

Ostao je još Barioš Vera koji je u prvoj rundi protivniku dao samo tri gema. Ta ubedljiva pobeda protiv tek 861. igrača sveta nas neće ubediti da je Barioš nešto bajno kad nije. Prosečan igrač koji kao i 90% igrača njegovog kvaliteta mnogo oscilira. Često se dešava da na ove niske kvote kao što je današnja i proda.

Jurimo ga over još ovu i eventualno sledeću rundu over, jer statistika kaže da je na 12 od 13 turnira to bio slučaj. Došao je barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje