subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje (Kampanj) – 14. Novembar

17:00 Durašović – Droge 20,5+ 1,62

Uff, kakav meč. Durašović jedan jako skroman igrač koji živi od tog solidnog servisa i to je to. Na riternu je blago rečeno očajan. Sve zavisi od Drogea, a suštinski je i on sličan igrač. Droge je ove godine odigrao 16 mečeva u dvorani i devet je otišlo preko današnje margine uz dva stajanja na marginu.
Droge je u seriji od tri poraza, pa i zbog toga treba biti oprezan.

17:00 Nava – Kvin 20,5+ 1,57

Prethodne nedelje bavili smo se čelendžerima u Severnoj Americi i Kanadi. Rekli smo da se ti čelendžeri prave ne bili se američkim teniserima olakšao proboj na ATP listi. Ovo je još jedan od takvih turnira. Ista ekipa se vrti i tamo svako svakoga može da dobije. Ne, to nije floskula, to je realnost.
Obojica igraju korektan tenis u poslednje vreme. Dva puta su igrali ove godine i podelili po pobedu. Velika borba u najavi.

18:30 Dala Vale – Žukajev 20,5+ 1,57

Statistički predlog. Žukajev je mašina za overe. Ove godine ima 24 odigrana meča u dvoranskim uslovima i over na današnju marginu je došao na 14 mečeva. Produženi set je viđen na 11 mečeva.

20:00 Kudla – Kruger 20,5+ 1,67

Kudla prethodne nedelje igrao finale u Noksvilu i gubi od Mikelsena. Ono što je zanimljivo da su svi mečevi bili preko ove margine. Pitanje je u kakvom je stanju Kudla u fizičkom pogledu. On jeste iskusan igrač, ali daleko od cveta mladosti. Ono što mu ide na ruku jeste da Krugera dobro zna i da vodi u h2h duelima sa 7-1.

Samo zbog naporne prethodne nedelje igramo pre over nego fiks na Kudlu koja je isto ok opcija.

23:00 Dam – Peres 19,5 1,50

Još jedan statistički tip. Dam još jedna američka mašina za overe. Klasičan polaznik američke škole tenisa koja forsira jak servis i dobar forhend. Ove godine u dvorani zbirno ima 17 mečeva i 15 je otišlo preko današnje margine.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje