subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – (Montevideo) – 14. Novembar

16:00 Dijaž Akošta – Đanezi 19,5+ 1,68

Dijaž Akošta vuče povredu koja je čini se ozbiljna, jer je prethodne nedelje ispao u prvom kolu čelendžera u Limi. Njegov dželat je bio Uertas Del Pinjo koji je bio autsajder sa kvotom 6,15. Prošlo je neko vreme od tad, možda se i oporavio, no treba biti oprezan. Od Buenos Airesa i domaćeg čelndžera Akošta realno ne igra kako treba.

Jeste danas favorit, jeste Đanezi skroman, ali kvote 1,35 na čelendžerima nisu vredne rizika. Akošta je pokazao da oscilira tokom turnira. Ove godine je 13 puta bio nosilac i 10 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

17:30 Buručuga – Tirante 20,5+ 1,67

Iako je Tirante za skoro 100 mesta bolje plasiran na ATP listi, danas su kvote u egalu. To vam je automatski prvi znak da nešto nije u redu. Dva u ovom trenutku podjednaka igrača. Očekujemo jedan klasičan šljakaški meč, sa mnogo borbe i preokreta.
Tirante je ovde postavljen za nosioca. Uglavnom nas je ispoštovao, a bilo je trenutaka kada je prodavao, uglavnom u prvom kolu. Ove godine je nosilac bio 13 puta i osam puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

17:30 Tabilo – Rodrigeš Taverna 19,5+ 1,68

Tabilo, jedan od najdražih igrača. Govorili smo mnogo puta od njemu. Često precenjen igrač od strane kladionica. Često se dešavalo da je favorit sa kvotom 1,20, a da bude drama u tri seta. U poslednje vreme igra dobar tenis. Ima titulu u Gvajakilu i polufinale u Limi. Mnogo tenisa u poslednje vreme i danas je sasvim zasluženo favorit sa kvotom 1,30.

Ono na šta skrećemo pažnju to je akumulirani umor. Retki su mečevi kada je dobijao ubedljivo i sumnjamo da će tako biti danas.
Tabilo je ove godine 14 puta bio nosilac i samo jednom nije ispoštovao naš sistem klađenja.

19:00 Lavanjo – Komesana 18,5+ 1,50

Poslednji za danas u Montevideu. Komesana je igrač kojeg pratimo. Komesana ima dobru sezonu. Na čelendžer nivou ima 57 pobeda na šljaci i to je za svaku pohvalu. Kao i većina igrača i on sam igra iz nedelje u nedelju i sklon je oscilacijama. Sa vremena na vreme bljesne, ali ništa specijalno nije odigrao.
Više od pola njegovih mečeva na šljaci ove godine je išlo preko današnje margine, tako da ćemo pokušati i danas sa overom. Ove godine 13 puta je bio nosilac i na 10 turnira je došao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje