četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – Ponedeljak 6. Novembar

14:00 Giron – Sonego 22,5+ 1,73

Turnir u Mecu donosi duel između Girona i Sonega. Blaga prednost kladionica ide ka Sonegu, čija se pobeda plaća kvotom 1,75. Margina za gemove postavljena na 22,5.

Sonego je jedan od precenjenijih igrača među prvih 50 na ATP turu. Ove godine ništa posebno nije napravio i svaki jači meč je gubio. Ima samo jedno polufinale u Umagu i četvrtu rundu na Rolan Garosu. Sve ostalo su porazi u ranim fazama turnira.

Giron u poslednje vreme odigrao sasvim solidne mečeve, ali slično kao i Sonego bez nekog zapaženijeg rezultata. Zbog toga se za ovaj meč može reći da je duel igrača koji na ovom turniru traže neke bodove koji će im pomoći da sledeće godine, tamo u Australiji budu imali bolji rank pred Australijan open.
Sonego je ove godine četiri puta bio postavljen za nosioca i na sva četiri turnira je viđen barem jedan over u prve tri runde.

16:00 Kaukovalta – Munar 19,5+ 1,73

Čelendžer u Finskoj gde će domaći Kaukovalta odmeriti snage sa Munarom. Naravno, Munar kao mnogo jače i poznatije ime na ATP turu apsolutni favorit, no treba biti oprezan. Munar nije poznat kao igrač koji dobro igra na betonu. Ove godine na hardu ima 1/7, a u dvorani 0/2. Zbog toga ova kvota nije vredna pomena. Naravno, Munar je igra sa dosta jačim igračima od Kaukovalte, no to neće promeniti naše mišljenje o njegovim igrama na betonu.
Ima jako slab servis i Koukovalta pred svojim navijačima sigurno ima čemu da se nada.

Munar jer ove godine 11 puta bio nosilac i na 9 turnira je viđen barem jedan over u prve tri runde.

21:00 Komesana – Pačeko Mendeš 18,5+ 1,65

Za kraj moramo ispratiti čelendžer u Limi. Ekipa koja kruzira po Južnoj Americi se ove nedelje sjatila u Limi. Komesana je jedan od tih igrača koji igra u kontinuitetu već mesec dana ako ne i jače. Sa vremena na vreme Komesana napravi nešto, a u globalu pogodan za jurnjavu overa, jer kao svi ti čelendžer igrači koji svoju sreću traže na šljaci i on ima problem sa konsantnošću.

Zbog toga uvek treba probati over. Komesana je ove godine 12 puta bio nosilac i 9 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje