nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tokom prelaznog roka, 20 igrača je napustilo jedan tim!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Nordost
🇩🇪 19:00 Viktoria Berlin – Berliner AK 07 DI1+&II1+ (1.58)/ na sitno DI2+ (2.45)

Pre početka sezone, gomilale su se loše vesti za Berliner AK. Predsednik kluba Ebubekir Han podneo je ostavku, kao i trener Volkan Uluc koji je otišao u Belgiju. Samim tim 20 igrača je napustilo tim. Sada je tim sačinjen od mladih igrača, na čelu sa novim trenerom Jeffrey Seitz-om.

Izvor ⬆️

Odmah na startu, video se nedostatak uigranosti i neiskustvo novog tima. Poraženi su od Luckenwaldea ubedljivim rezultatom (6:0). Ove sezone po svemu sudeći biće cilj opstanak u ligi.

Na drugoj strani, bivši trećeligaš Viktoria Berlin u prvom kolu savladala je prošlogodišnjeg šampiona E. Cottbus rezultatom (2:1), ali u drugom kolu pretpeli su poraz od Chemie Leipzig u gostima minimalnim rezultatom (1:0). Zatim su ostvarili pobedu u kupu pobedivši niželigaša Teutoniu (1:3). Sve u svemu, dobar start za podmlađenu Viktoriu.

Sve u svemu, moral je na strani domaćina, uspeli su da na domaćem terenu savladaju prošlogodišnjeg šampiona. Na drugoj strani, pred ekipu Berlinera je dosta težak zadatak, jer će se sigurno boriti za opstanak. Mislim da je domaćin u stanju da postigne bar 1 gol u oba poluvremena, neuigranom protivniku. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje