petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tomi Pol u finalu Istborna

Američki teniser Tomi Pol plasirao se u finale ATP turnira u Istbornu. Amerikanac je u drugom polufinalu savladao Francuza Gregorija Barera sa 2:0, po setovima 6:4 6:3.

Tennis TV on Twitter: „Tommy Stands Tall 🧍‍♂️ A first grass court final for @tommypaul1 as he beats Barrere 6-4 6-3! #RothesayInternational https://t.co/0ieJxCP8A2“ / Twitter

Uz određene oscilacije Tomi Pol je uspeo ovo da reši relativno lako u dva seta. U prvom setu rano je došao do brejka i poveo sa 3-1. Ipak, naletele su oscilacije kod Pola, te se Barer vratio na 4:4. Na njegovu žalost i sam ima problem sa oscilacijama, pa je neočekivano lako ispustio deseti gem koji je Polu doneo vođstvo od 1:0 u setovima.

Drugi set donosi dosta sigurniju igru sa obe strane. Serveri su radili sjajan posao i čekao se trenutak kada će neko popustiti. To je bio Barer u šestom gemu. Pol tada pravi ključni brejk i lako privodi meč kraju.

Finale u Istbornu se igra već danas. Ovo polufinale je trebalo da se igra još juče, ali zbog kiše je pomereno za danas. Pol će u velikom finalu igrati prpotiv Argentinca Franciska Serundola.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje