utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Totenhem angažovao igrača PSŽ-a!

Serge Aurier, postao je danas novi igrač Totenhem Hotspur koji stiže iz redova Paris Sen Žermena. Vrednost transfera je 25 miliona evra, a igrač je sa novim klubom potpisao ugovor do juna 2022.godine. U novom klubu će nostiti dres sa brojem 24!

Serge Aurier (1992.) rođen je u Obali Slonovače, a igra na poziciji desnog beka. Svoju karijeru je počeo u redovima francuskog Lens-a, odakle prelazi u redove Tuluza 2012-te godine, odlične partije i veliki broj asistencija, preporučile su ga ekipi PSŽ-a gde prelazi 2014-te godine, najpre na jednogodišnju pozajmicu,a potom i trajno 2015-te za 10 miliona evra. Za klub iz Pariza odigrao je 81 meč, postigao 5 golova i zabležio 15 asistencija. Za nacionalni tim Obale Slonovače odigrao je 39 utakmica uz 1 gol.

O prelasku u Totinehem je rekao:,,Ovo je ogromna prilika za mene u velikom klubu i ja sam rešen da dokažem da sam profesionalac na terenu i van njega. Ovo je novi početak za mene i potrudiću se da velika baza navajača koju Totinhem ima bude ponosna na mene. Navijači su najvažniji deo svakog kluba i ja sam rešen da im pokažem pravog Sergea Auriera.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje