nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener Khimkia pred Zvezdu: Moramo se čuvati Loyda

Rimas Kurtinaitis, glavni trener KK Himki izjavio je pred meč sa Zvezdom:
Crvena zvezda je veoma dobra ekipa koja dobro brani. Imaju jasnog vođu Loyda, kome je sve dozvoljeno na terenu. U proseku posiže više od 23 poena po meču i trenutno je jedan od lidera Evrolige po učinku.

Prošle sezone je odlično igrao u Valensiji, ali ove godine ima puno slobode. Ima dobar šut za tri poena, prolazi ispod bloka, cela ekipa igra na njega, pa je zaustavljanje Loyda naš zadatak broj jedan. Generalno, Crvena zvezda je težak protivnik, aktivno radi u odbrani, pa meč neće biti lak. Nije ih briga gde će igrati, kod kuće ili u gostima, mada u ovoj situaciji, kada se utakmice igraju bez gledalaca, ne utiče ni na ništa. Biće teško, ali nemamo gde da se povučemo, moramo da pobedimo u domaćim utakmicama. Mi nemamo promene, međutim, želim da se radujem jučerašnjem treningu. Prvi put ove sezone izveli smo je na pravom nivou. Skoro svi igrači su se okupili, energija je postala mnogo bolja, momci su imali dobru želju. Mislim da sa svakim treningom postajemo bolji. Nadam se da ćemo sve ovo dovesti u režim igre. „

Podsetimo, na utakmici VTB lige Devin Booker se povredio i trenutno je njegov status pred utakmicu nepoznanica. Zasigurno neće biti Stefana Jovića, dok će Sergey Karasev igrati (igrao u VTB).

OBRADOVIĆ: HIMKI JE KOMPLETAN I ŽELJAN POBEDE, IMAMO I MI ADUTE

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje