subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trener Uniteda će kazniti Ronalda?

Cristiano Ronaldo izbačen je iz ekipe Manchester Uniteda

Cristiano neće biti deo ekipe Manchester Uniteda u utakmici protiv Chelsea, koja se igra u subotu. Ostatak ekipe priprema se zajedno za tu utakmicu„, objavio je United na stranici. Podsetimo, Ronaldo svojevoljno nije ulazio u igru u utakmici 12. kola Premier lige u kojoj je United pobedio Tottenham 2:0.

Portugalac je pre kraja meča otišao u svlačionicu i to nakon što je, prema pisanju engleskih medija, odbio ući u igru kao rezerva, a odmah zatim otišao je i sa stadiona te nije slavio pobedu sa saigračima. Ovako je reagovao pošto ga je novi trener Erik ten Hag pretvorio u rezervu.

Od deset prvenstvenih nastupa Ronaldo je u samo tri igrao kao starter, a dva posednja derbija, protiv Cityja i Tottenhama, nije ni ulazio u igru. Potonji meč je, naravno, propustio igrati svojevoljno. Jedino gde igra od početka je drugorazredna liga Evrope.

Daily Mirror piše da izbacivanje iz ekipe za novi derbi, protiv Chelsea, nije jedino čime United kažnjava Ronalda. Mora se izviniti saigračima zbog onoga što je uradio, kao i platiti milion funti. Ronaldo se nakon skandaloznog poteza oglasio na Instagramu, ali se nije izviniuo.

Dan pre utakmice sa Chelsea, aferu je komentarisao Ten Hag: „Da, tačno je kako je Cristiano Ronaldo odbio ući u igru protiv Tottenhama.“ To je prvi put da je neko iz Uniteda službeno potvrdio Ronaldovo odbijanje ulaska u igru. Ten Hag je dodao: „Za potez koji je Ronaldo povukao mora biti posledica. Kažnjavanje u ovom slučaju važno je radi mentaliteta i pristupa ekipe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje