utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Trenutni lider ostaje neporažen?

➡️ RUMUNIJA: Liga 2
🇷🇴 14:30 CSM Slatina – Unirea Slobozia na manji ulog X2&0-3 (1.55)/ GII1+ (1.80)

CSM Slatina nema pravo na unapređenje, tako da će glavni cilj ove sezone biti opstanak u ligi 2. Imaju slab budžet, među najslabijim u 2. Ligi Rumunije. Tako da je uglavnom tim sastavljen od mladih igrača, koji nemaju priliku da igraju za timove u 1. Ligi tu mogućnost upravo nudi Slatina. Na odigranih 10 utakmica do sada imaju učinak od 2 pobede 5 remija i 3 poraza. Ako pogledamo trenutnu formu, na poslednjih 5 mečeva nisu ostvarili nijednu pobedu. Trener Daniel Oprescu kritikovao je svoje igrače, glavni problem je gubljenje koncentracije u završnoj fazi meča i nesigurnost u odbrani.

Sa druge strane u goste im dolazi trenutni lider Unirea Slobozia, ujedno i jedan od glavnih kandidata za plasman u Ligu 1. Na odigranih 10 utakmica do sada primili su samo 3 golova. Najveće zasluge idu treneru Adrian Mihalcea, koji je uspeo da uklopi i uigra dobar sastav. Sa finansijske tačke gledišta, klub nema nikakvih problema, a igrači za svaki meč dobijaju premije.

Sve u svemu, Unirea Slobozia je svakako favorit u ovom meču. Jedini su tim u ligi koji još uvek nije poražen. Na ovaj susret igrači dolaze motivisiani, pre svega zbog trenutne forme, a tu su i premije ako ostvare dobar rezultat. Sa druge strane CSM Slatina ima problema u igri, nedostatak koncentracije je još uvek glavni problem, to bi upravo mogli da iskoriste gosti. Ne bih ovde išao sa jakim ulogom, igramo na manji ulog X2&0-3, kao i GII1+ (gost postiže gol u II poluvremenu). Iz razloga što Slatina ima problema da održi koncetraciju u završnoj fazi meča, ujedno i Slobozia uglavnom postiže golove u II poluvremenu. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje