četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tri turska evroligaša danas igraju mečeve!

Zbog obaveza koje ih očekuju sledeće nedelje u okviru Evrolige, turska 3 tima danas igraju svoje mečeve. Anadolu Efes, Darussafaka Dogus i Fenerbahce sledeće nedelje imaju 2 meča Evrolige. Sve 3 ekipe su bile u donjem delu tabele najelitnijeg takmičenja, te stoga imaju čak 2 gostovanja.

Evroliga kaže da je uradila dobar posao ove sezone sa novim sistemom takmičenja, ali sigurno je da će Plejof utakmice izdržati samo one ekipe koje imaju dugu klupu jer će mečevi biti izuzetno naporni igrajući sa samo jednim danom razmaka.


Željko Obradović (Fenerbahce) često rotira ekipu u turskoj ligi i pruža šansu igračima koji se ne ističu u Evroligi, ne bi bilo čudno da tako nešto uradi i danas s obzirom na gostovanja u OAKA areni.


Na utakmici između Pinara i Darussafake imamo zanimljiv niz pobeda gostiju u međusobnim duelima. Naime, Dacka je čak 5 utakmica za redom pobedila. Međutim, ove sezone Pinar izuzetno dobro igra kod kuće i pobedili su 9, a izgubili samo 3 meča.


Anadolu Efes prvi meč Evrolige igra u sredu u dvorani Mira i prijateljstva, dok bi danas trebalo da imaju nešto lakši posao protiv Trabzonspora s obzirom da gosti imaju kadrovskih problema jer su neizvesni nastupi par igrača.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje