nedelja, 02. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

Trojica će sigurno napustiti Real Madrid

Tri igrača su jednom nogom van Real Madrida, piše AS. Radi se o defanzivicma Rafael Varane i Marcelo, kao i vezisti Isco.

Odlazak 28-godišnjeg defanzivca, Varana, koji namerava da se okuša u drugom prvenstvu, a ugovor mu ističe sledeće godine, je vrlo blizu. Zbog toga će klub ovog leta morati da ga proda ako želi da zaradi od svog transfera. Francuski državljanin koštao bi najmanje 60 miliona evra, a tim sredstvima može se dodati i njegova ušteda na plati. Njegovo mesto zauzeće David Alaba, za kojeg se očekuje da stigne kao slobodan igrač. Marcelov 33-godišnji ugovor takođe ističe 2022. godine. Ove sezone je izgubio startno mesto na račun Ferlana Mendija, a mladi Miguel Gutierrez takođe ima preduslove da igra na ovoj poziciji. Veruje se da je 29-godišnjak Isko je spreman da se preseli u Sevilju. Tokom protekle kampanje učestvovao je u 28 utakmica, ali je zabeležio samo 1058 minuta na terenu, u kojima je postigao samo dve asistencije. U ekipi su mogući i drugi odlazni transferi, jer su Marko Asensio i Mariano Diaz među igračima koji se mogu prodati po dobroj ponudi.

U međuvremenu, Marca takođe analizira budućnost igrača Real Madrida. Dva su imena koja će sigurno napustiti tim – imena Marcela i Isca. Spominju se još deset igrača koji bi mogli da napuste „Kraljevski klub“. To su golman Diego Altube, defanzivci Varan, Sergio Ramos i Alvaro Odriosola, Martin Ødegaard, a od veznih igrača i napadača – Lucas Vazkuez , Marco Asensio, Eden Hazard, Mariano i Luka Jović. Takođe je nejasno da li će trener Zinedine Zidane ostati na čelu Madrida.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje