četvrtak, 13. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

U Inđiji dosta pojačanja!

Inđija sa novim trenerom Dušanom Đokićem uveliko se sprema za nastupajuću sezonu. U klub je stigao kompletan tim od 11 igrača: Miroslav Maričić (Mladost L.), Đorđe Đurić( RFK Grafičar), Nikola Milekić(GFK Sloboda), Dušan Vrbić (Zlatibor), Mitrović, Nemanja Subotić (Radnik), povratnik Vasilije Janjić (Zlatibor), četiri bonusa Toplica Grbović (Borac 1926), Uroš Kojić (Rađevac), Itan Derviši (OFK Bečej), Dušan Vrbić (Zlatibor), Lazar Milošev (Metalac), Kojić, Luka Đorđević (Jedinstvo B. Polje) i Petar Piplica. Najveće pojačanje je golgeter Slaviša Stojanović, koji je produžio ugovor. Klub su napustili: Miloš Rnić, Želimir Đurković, Mijuško Bojović, Milan Srbijanac, Nikola Nedeljković, Stefan Stevanović, Aleksandar Desančić, Stefan Đurić, Davor Rakić, Uroš Đuričković…

Odigrali su dve kontrolne utakmice sa Radničkim iz Obrenovca(1:1) i Rudarom iz Prijedora(1:0). Od pre tri dana Inđija se nalazi na pripremama na Zlatiboru. Novi trener Dušan Đokić kaže da sve protiče po planu.

– Bitno je da su svi igrači zdravi i da imamo zdravu konkurenciju u timu. Ima još puno vremena da se ispravi ono što nije dobro i nadogradimo dobre stvari. Čekaju nas utakmice protiv jakih ekipa u kojima ćemo videti gde se i kakvoj formi nalazimo. Raduje me intezivan rad na treninzima, igrači ispunjavaju sve što se od njih traži bez problema. Do početka prvenstva imaćemo jasnu sliku što se svega tiče i spremno dočekati ono što se od nas očekuje – bio je jasan Đokić.

Izvor: srbijasport – Ašković

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje