nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Umorni igrači, nedostatak kondicije i gust raspored, ovo su problemi sa kojima se suočava domaćin!

➡️ RUMUNIJA: Kup
🇷🇴 19:00 Dumbravita – UTA Arad G2+ (1.60)/ na sitno G3+ (2.75)

Da li će Dumbravita ponoviti uspeh iz prošle sezone, kada su uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Kupa Rumunije? Hmm, mislim da neće uspeti. Evo nekoliko razloga:

Pre svega, teren na kom igra Dumbravita, trenutno nije dostupan. Jer su „popravkama“ terena, upropastili isti, pa je samim tim u fazi nicanja trave i nije moguće igrati na njemu. Tako da je rukovodstvo odlučilo da se meč igra na protivnikov teren, tačnije na teren UTA Arada. Niko na sajtu samog kluba nije zapravo obrazložio zašto se utakmica igra na teren protivnika, tako da su navijači ostali uskraćeni odgovora.

Drugi razlog je taj bitan meč sa Mioveniem u prvenstvu. Samim tim jedan tim će igrati sa Mioveniem, dok će drugi tim igrati sa UTA Aradom. Kako je i sam trener Cosmin Stan izjavio:

,,Mislim da trenutno ne možemo da odigramo dva meča na visokom intenzitetu u razmaku od tri do četiri dana. Kao strategija za ovu nedelju, verovatno ćemo igrati sa dve različite formacije, odnosno jedan tim će igrati sa UTA, a drugi sa Mioveni. Voleo bih da mogu da kažem da igramo sa najboljim timom, ali to bi značilo da ćemo verovatno imati velikih problema u Miovenu. Nismo navikli na ovaj ritam sreda-subota, jer nema međufaza u prvenstvu.“

Iz dosadašnje prikazane igre, mogli smo zaključiti da igračima Dumbravite fali kondicija. Takodje i na pripremama ekipa je bila veoma umorna, jer neki od njih rade 8h dnevno.

Na drugoj strani, sumnjam da će UTA Arad izaći na teren sa mladim igračima, jer želi da nastavi u ovom takmičenju. Trenutno im sve odgovara, protivnik koji nije toliko spreman i sa drugom formacijom. Pored toga, iako su gosti, igraće na domaćem terenu. Dolaze motivisani, nakon što su u prošlom kolu savladali FCSB. Mislim da na ovom meču UTA Arad postići dva ili više golova. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje