subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 6 – Predlog za klađenje

Treće kolo US Opena donosi duel između Čehinje Petre Kvitove i Grkinje Marije Sakari. Kladionice vide ovaj meč kao potpuni egalitet, te su postavili egal kvote. Margina za gemove je postavljena na 20,5.

Iskreno, očekivali smo da će ovde kladionice biti naklonjene Kvitovoj, što zbog WTA ranka što zbog iskustva, ali odradili su sjajan posao.

Obe su kroz uvodna dva kola prošle veoma dobro. Kvitova je dobila Hercog i Pliškovu, a Sakari je dobila Kostjuk i Siniakovu. Bez trzavica, sa malo oscilacija i može se reći da obe u meč ulaze sveže i motivisane.

Ovaj duel je duel dva stila tenisa. Sa jedne strane je Kvitova koja forsira agresivnu igru. Snažan servis, snažan forhend i nešto slabije kretanje. Sa druge strane je Sakari koja je defanzivno orijentisana i teži da svojom odbranom izbaci protivnicu iz ritma, i na konto njenih grešaka je poremeti.

Mi se vodimo onom pričom da uvek treba prednost dati onom igraču, ili igračici koja napada, a to je Kvitova. Ipak, ovde smo se opredelili za over gemove, jer ono što je Sakari prikazala u prva dva kola zaista raduje. Sjajno se kreće, dobro servira i to će biti ključ. Ukoliko bude dobro servirala Kvitova neće imati nadomoć tokom poena, a u dužim razmenama prednost mora ići Grkinji.

Očekujemo bar jedan tesan i neizvestan set što će nadamo se dovesti do toga da meč ode na preko 20,5 gemova.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje