subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open: Najava polufinalnih mečeva – (Žene)

Večeras su na programu polufinalni mečevi u ženskom delu turnira na US Openu. U ovom članku ćemo kratko izanalizirati svaki meč i spojiti dva predloga u jedan dubl tiket.

Koko Gof – Karolina Muhova 19,5+ 1,43 Soker

Još pre 2-3 godine kada je Koko Gof stupila na WTA scenu na Vimbldonu kada je pobedila ni manje ni više nego legendarnu Venus Vilijams znalo se da će ova mala biti opaka teniserka. Za veoma kratko vreme se etablirala u samom vrhu, a kako je starija, kako jača fizički i emotivno tu dolaze i rezultati. Ovaj plasman u polufinale nikako nije iznenađenje, jer je Gof nedavno osvojila masters i skinula kletvu zvana Iga Švjontek. Igra sa mnogo samopouzdanja i zasluženo je tu gde jeste.

Muhova uvek nekako na ovim najvećim turnirima dođe do završnice, a da niko na nju ne obrati pažnju. Svaka joj čast na tome i ako se pogledaju njeni rezultati na betonu ove godine to su više nego pristojne brojke.

Da, Gof je u naletu, publika će biti na njenoj strani ali Muhova ovo može da zakomplikuje.

Sabalenka – Kiz ps 9+ 1,48 Soker

Ovde veoma kratko. Imamo dve udaračice sa veoma jakim servisima. Ukoliko servis bude ulazio u korektnim procentima ovo bi trebalo da prođe kroz 15 minuta.

Ukupna kvota: 2,12

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje