subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open: Predlog za klađenje – 31. Avgust

Druga runda US Opena donosi italijanski derbi izmedju Lorenca Sonega i Janika Sinera. Mladji Italijan postavljen za izrazitog favorita sa kvotom 1.15 dok je margina za gemove postavljena na 33.5.

Siner jeste favorit, ali ovoliki sigurno nije. Nedavno je osvojio masters u Kanadi pa potom ispao u drugoj rundi Sinsinatija. Generalno gledano u dobrom je ritmu, jer je ovde savladao Hanfmana veoma lako sa 3:0.

Sonego sa druge strane ima sve u svojoj igri da barem malo zakomplikuje ovaj mec. Veliki je fajter i motivisu ga mecevi protiv sunarodnika. Ove godine je igrao vec jedan mec protiv Sinera u Haleu i otkinuo je set. Izgledao je vise nego dobro u prvoj rundi gde je dobio Morena De Alborana sa 3:0.

Siner je postavljen za sestog nosioca ove godine na US Openu i kao takav je pogodan za jurnjavu overa. Mi smo osmislili jednu vrstu taktike gde se jure nosioci na ovim najjacim turnirima u overu. Za sada favoriti brisu autsajdere kao na traci pa to ne izgleda bas najbolje, ali na duze staze to donosi profit.

Sve u svemu kvota 1.15 nije pravo merilo. Sonego je dovoljno kvalitetan da jedan deo meca odigra u potpunom egalu sa Sinerom, a verovatno moze i do seta. Siner sa druge strane ne spada u igrace koji u kontinuitetu razbija svoje protivnike. Svakako, ova margina ima svoj value.

Predlog za klađenje: Vise od 32.5 gemova 1.72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje