subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open: Predlozi za klađenje

18:00 Tomi Pol – Alehandro Davidovič Fokina

Danas su na programu mečevi trećeg kola one donje polovine žreba. Jedan od zanimljivijih mečeva odigraće Tomi Pol i Alehandro Davodivič Fokina. Prema kladionicama favorit je Tomi Pol sa kvotom 1.70 dok je margina za gemove postavljena na 38.5.

Ako gledamo mečeve samo na US Openu jači utisak je ostavio Fokina, jer je svoje mečeve dobio sa maksimalnih 3:0. Pol je sa druge strane igrao maraton od pet setova protiv Safiulina, a pre toga mu je set otkinuo i Travalja. Zenit njegove forme možda je bio Toronto gde je igrao polufinale. Sve nakon toga ne izlgeda baš najbolje.

Ono što treba istaći jeste da su ovo majstori drame na ovakvim turnirima. Konkretno, Tomi Pol u karijeri ima 30:23 na grend slemovima. Ako brojimo samo mečeve u glavnom žrebu tu dolazimo do brojke od 22 meča od 39 odigranih koji su otišli u 4+ setova. Ako bi gledali mečeve pet setova Pol je odigrao 10 takvih mečeva.

Ne zaostaje Fokina po tom parametru za POlom. U karijeri ima 25:19 na grend slemovima. Mečevi koji su otišli u 4+ setova, takvih je bilo 22 od 35 odigranih, a 5+ setova je odigrao u 14 navrata. Neverovatna statistika i pokazatelj ad je Fokina mašina za drame.

Još jednu stvar koju bi istali, jeste da je Fokina na poslednjih sedam grend slem turnira barem jedan meč odigrao u overu u prve tri runde. S obzirom da je do sada odigrao dva laka meča danas bi možda mogao u dramu. Ove godine je igrao protiv Pola u Australiji i gle čuda bilo je pet setova.

Predlog za kladjenje: 37.5+ 1.70

20:00 Adrian Manarino – Frensis Tiafo

Bićemo ovde kratki, jer nam je Tiafo ostao i te kako duzan. Naime, postavljen je za desetog nosioca i kao takav je pogodan za over, jer statistički gledano nosioci idu u over. E sad, prva dva kola dve lagane pobede za Tiofoa. Imao je veoma lak žreb i Manarino za treće kolo je sastvim pristojan žreb.

Manarino je sklon dramama, posebno na grend slemovima. Ima taj neki svoj spečifican stil igre koji bi možda mogao da izbaci iz ritma Tiafoa.

Predlog za klađenje: 36.5 + 1.85

01:00 Tejlor Fric – Jakub Mensnik

Amerikanci za sada fino guraju na US Openu, a najveća nada je bez ikakve sumnje Tejlor Fric koji ce u okviru treće runde igrati protiv češkog tenisera Jakuba Mensnika. Fric kao top 10 teniser aspolutni favorit, mada ovde bi moglo biti mnogo veće borbe nego što to kladionice prikazuju. Fric je maksimalno iskoristio povoljan žreb u prve dve runde koji mu je doneo skoro penzinoera Stiva Džonsona i Peruanca Variljaša koji igra samo na šljaci dobar tenis.

Jakub Mensnik je velika nada češkog tenisa i verovali, ili ne velike pohvale je dobio od Novaka Đokovića. Kada vas hvali jedan Novak onda to ima svoj značaj. Sve u svemu biće zanimljivo videti kako će se Fric ponašati. Vreme je da se i njemu malo zakomplikuje.

Predlog za klađenje: 32.5+ gemova 1.85 Soker

02:30 Novak Đoković – Laslo Đere

Srpski derbi za kraj programa u sred Njujorka. Đoković igra protiv Đerea i očekujemo da se Đoković konačno testira na pravi nacin. Đere igra sasvim pristojan tenis u poslednje vreme i ovde nema šta da izgubi. Očekujemo barem 30 gemova.

Predlog za klađenje: 28.5 + gemova 1.93 Maxbet

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje