četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open: Predlozi za klađenje

Danas startuje US Open. Kao i na svakom grend slemu ovo prvo kolo je uvek bogato, no to ne znači da je dobro po nas. Zaista je teško probrati one prave, a ovo smo mi danas izvukli.

19:35 Nakašima – Đere 38.5+ 1.70 Soker

Prvo kolo i odma zanimljiv par između Nakašime i Djerea. Đere je konačno dobio protivnika po meri i ima zaista lepu šansu da se plasira u narednu fazu. Ipak, neće mu biti lako, jer Nakašima igra pred svojim navijačima. Cinjenica je da nije u bajnoj formi, ali ako bi negede mogao da proradi onda je to ovaj turnir. Ovo su oni mečevi koje Đere može da dobije, a po navici pravi dramu. Prosto, to je neki pčat srpskih tenisera koji se ne snalaze najbolje pod pritiskom. Zaista je teško očekivati da ovo dobije neko sa maksmialnih 3:0, a ako ode u četiri seta morao bi i u over.

23:00 Feliks Ože Alijasim – Mekenzi Mekdonald 37.5+ 1.67 Soker

Feliks igra najgoru sezonu u karijeri. Saradnja sa Tonijem Nadalom očigledno ne daje rezultate, te se pitamo zašto i dalje rade zajedno. Ono što se da videti i što je jedina konsanta u igri Feliksa jesu drame. Servira jako dobro, no na riternu je jako slab. Njegovi mečevi su po pravilu neizvesni a pod pritiskom je uglavnom pucao. Biće ovde borbe, jer je Mekdonald domaći i imaće podršku navijača.

23:00 Simabukuro – Gaston 36.5 + 1.67 Soker

Joj kakav duel u prvoj rundi. I jedan i drugi će doslovno „poginuti“ ne bili se plasirali u narednu fazu turnira, jer realno kroz istoriju nemaju neke uspehe na ovom nivou tenisa. Obojica imaju slabe servis, a dobri su u polju. Drama u najavi i potencijalnih pet setova.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje