subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open- Predlozi za klađenje 31. Avgust

Frapiran sam zaista rezultatima. Generalno gledano rezultati i nisu tako loši ako gledate one top favorite. Mi smo pokušali sa našim sistemom i dalje pokušavamo. Za sada ne ide kako treba, ali ostalo je da se odigra ovaj deo drugog kola i celo treće pa ćemo videti. Ima dosta crvenih tiketa, jer favoriti veoma lako pobeđuju. Razlog je lagan žreb.
U večernjem terminu imamo tri igrača koja bi ispratili.

Rubljov – Monfis više od 37,5+ 1,70 Soker Krug 1

Rubljov je u prvoj rundi trebao da igra protiv Rosuvorija. Tipovan je taj meč, ali Rosuvori se povukao zbog bolesti pa je opklada bila void. Ovde imamo nešto višu marginu, jer kladionice očilgedno misle da Monfis ovo može da zakomplikuje. Generalno gledano dobro je izgledao u na mastersima pred ovaj turnir. Opšte je poznato da Monfis voli veliku scenu i da je uvek napaljen u takvim uslovima.

Rubljov je na poslednjih grend slemova bio nosilac je devet puta se desilo da u prva tri kola barem jedan njegov meč ode u over.

Alkaras – Haris 29,5+ 1,67 Soker Krug 1

Prvi teniser sveta je u drugu rundu prošao nakon što mu je Nemac Kepfer predao posle samo jednog odigranog seta. Izgledao je dobro Alkaras i realno je išlo ka overu, jer nije hteo da sili. Danas ga čeka Lojd Haris, igrač koji preferira rizičan tenis. Ima jako dobar servis i veoma agresivnu igru. Kada ga krene ume da bude problematičan.
Alkaras je na poslednjih šest grend slemova bio nosilac i svaki put je barem jedna njegov meč otišao u over.

Medvedev – Okonel 29,5+ 1,88 Soker

Danil Medvedev je u prvoj rundi igrao protiv rekreativca iz Mađarske Atile Balaža. Neverovatno, margina je bila 23,5 i Mađar ni to nije uspeo da pokrije. Prosto neverovatno za profi tenis. Ako negde Medvedev puca na titulu onda je to ovo mesto. Ovde je inače uzeo jedini grend slem trofej tako da ima lepe uspomene. Protivnik mu je Australijanac Okonel koji je dobio sunarodnika Pursela. Nema ništa speciljalno u svojoj igri Okonel. Svi udarci su mu manje više osrednji.

Medvedev je na poslednjih šest grend slemova bio među top nosiocima i u pet slučajeva barem jedan njegov meč u prve tri runde je otišao u over. S obzirom da je odigrao već jedan unaredna dva bi „morao“ u over, a ako niste igrali prvi onda neka vam ovo bude prvi korak.

Povezani članci

3 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje