petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Uzbudljiva utakmica u finalu Mato Grossa?

➡️ BRAZIL: Campeonato Matogrossense

🇧🇷 01:00 Uniao Rondonopolis – Cuiaba

TIP: GGv3+ (1.65)

Finale Brazilskog šampionata Mato Grossa, gde se sastaju Uniao Rondonopolis i Cuiaba.

Oba tima su bila u finalu istoimenog takmičenja prošle sezone, gde je Cuiaba osvojila titulu. Međutim, Uniao Rondonopolis sada ima priliku da se revanšira. Rondonopolis je samo jednom osvojio Mato Grosso 2010. godine. Ove sezone, završili su na 2. poziciji po grupama, sa osvojenih 18 bodova. U polufinalu bili su bolji od Operaria VG ukupnim rezultatom 2:1.

Izostanci Uniao Rondonopolis: Trener neće moći da računa samo na svog najboljeg strelca i kapitena Odail Junior (11/5 D) jer je suspendovan.

Na drugoj strani Cuiaba, nije zabeležila nijedan poraz u ovom takmičenju. Po grupama imali su maksimalan učinak (9 utakmica, 9 pobeda). Trener Ivo Vieira ima praktično ceo sastav na raspolaganju. Svi bitni igrači su dostupni. Uostalom, formacija će se sastojati od igrača koji su igrali u odlučujućim utakmicama ove sezone.

Izostanci Cuiaba: Nema izostanaka

Sve u svemu, Rondonopolis iako igra na domaćem terenu ima ulogu autsajdera, samim tim igrači moraju da daju sve od sebe ako žele titulu. Na drugoj strani, Cuiaba je konstantna u ovom takmičenju, putuju sa jasnim ciljem, da dotano olakšaju svoj posao u revanš utakmici koju igraju pred svojim navijačima. Mislim da nas očekuje otvorena utakmica, jedino tako domaćin može da napravi pozitivan rezultat. Samim tim igramo tip GGv3+ (GG ili 3+).

Ovaj tip je takođe bio dobitan na poslednjih 9 od ukupno 10 odigranih međusobnih mečeva. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje