subota, 21. septembar 2024.

t1x2.net

spot_img

Večiti počinju pripreme za nastavak sezone

Praznici su prošli i polako počinju pripreme za nastavak sezone.

Danas će svoje pripreme početi Partizan i Zvezda.

Partizan pripreme počinje danas u 10h kada će Igor Duljaj obaviti prozivku.

Na prozivci će biti samo domaći igrači, a stranci će se timu priključiti 5 dana kasnije.

Partizan će prvi deo priprema odraditi u Beogradu tj u svom sportskom centru Teleoptik, a zatim sledi selidba u toplije krajeve.

Zanimljivo je da će crno-beli, posle dugo godina promeniti mesto priprema. Tradicija je bila da pripreme za prolećni deo odrade u Turskoj u Beleku,ali to ove godine neće biti slučaj. Ove godine će Partizan,kao i većina klubova iz Srbije, svoje pripreme odraditi na Kipru.

Svoje pripreme za novu sezonu danas počinje i Zvezda i to sat vremena kasnije u odnosu na Partizan, tačnije od 11h će novi trener Vladan Milojević obaviti prozivku.

Kao i kod Partizana i u Zvezdi će na početku priprema biti domaći igrači. Jedina razlika u odnosu na Partizan jeste da Milojević na neke igrače neće moći da računa skoro na celim pripremama zbog obaveza u reprezentacijama. Igrači koji će odsustvovati veći deo priprema su: In Bom Hvang, koji je sa Južnom Korejom prvi favorit na kontinentalnom prvenstvu Azije, od Afrikanaca odsustvovaće Naser Điga (Burkina Faso), Osman Bukari (Gana), Žan-Filip Kraso (Obala Slonovače) i Kings Kangva (Zambija).

Zvezda će prvi deo priprema do 15. januara odraditi u Beogradu, a zatim sledi selidba na Kipar. Zakazana su četiri prijateljska meča (Hloraka, Zalaegeršeg, Spartak Subotica i Mladost Lučani), dok se još uvek traži protivnik za generalnu probu 1. februara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje