nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Velika promena u Partizanu

U danima kada FK Partizan proživljava jedne od najtežih trenutaka u novijoj istoriji, klub je zadesila još jedna velika promena.

 “ Dobro došli na stadion Partizana “ i “ Gol gol gol, 1-0 za Partizan, gol je postigao… “  su čuvene rečenice koje su ostale u pamćenju svakom navijaču Partizana koji je kročio na stadion. Te dve rečenice više nikad neće biti iste.

Naime, posle 46 godina, Ljuba Perić odlazi sa mesta oficijalnog spikera na stadionu. Na njegovo mesto će doći Vladimir Mijailović koji je do sada prenosio mečeve mlađih kategorija Partizana na youtube-u.

Kako nezvanično saznajemo do razlaza je došlo nakon lošeg ophođenja rukovodstva iz Humske ka čika Ljubi. Naime, nakon meča protiv Radničkog iz Kragujevca čika Ljubi je telefonskim putem saopšteno da će mu se smanjiti plata, on je na to odgovorio da nije problem, da će raditi i besplatno,ali da ne dozvoljava da se neko igra sa njegovim imenom u situaciji kada u Humskoj ništa ne funkcioniše.

Tako da će taj 17. mart 2023 godine malobrojnim navijačima na stadionu Partizana ostati upamćen ne samo po porazu njihovog tima od Radnika, već i po poslednjem meču na kojem je Ljuba bio na “ svom radnom mestu “.

Čini se da je čika Ljuba kolateralna šteta sveopšteg haosa u kojem se nalazi FK Partizan. Neki bi u šali rekli da su sledeće kafe kuvarice …. Izgleda da iz Humske odlaze svi, osim onih koji bi trebali….

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje