petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki problemi za Dinamo iz Moskve!

Ekipa Dinama iz Moskve ovog petka zabeležila je novi poraz u ruskoj Premijer Ligi, pošto je sa minimalnim brojem golova bolja bila ekipa tulskog Arsenala.

Katastrofalno izdanje “plavo-belih“ donekle je bačeno u senku pošto su na toj utakmici povredu doživela dva veoma bitna igrača, defanzivac Vladimir Rikov i napadač Kiril Pančenko, na koje trener Jurij Kalitvnicev neće moći da računa neko vreme.

Iskusni Rikov, koji nastupa na poziciji štopera, već u prvom poluvremenu te utakmice tokom jednog duela sa protivničkim igračem doživeo je prelom jagodične kosti, a već u ponedeljak očekuje ga operacija. Prema prvim informacijama 29-godišnji fudbaler odsustvovaće 3-4 nedelje. Tokom ove sezone on je odigrao ukupno 5 utakmica i postao jedan od najvažnijih defanzivnih igrača.

Sa druge stane, napadač Kiril Pančenko je teren napustio sredinom drugog poluvremena pošto je pretrpeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata u kolenu, koja će biti sanirana u jednog italijanskoj klinici, a period oporavka procenjuje se na više od 6 meseci. Pančenko je ove sezone odigrao svih 10 utakmica i pritom postao prvi strelac sa 4 pogotka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje