četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki problemi za Željka Obradovića

Nakon pobede u Atini u okviru 6. kola Evrolige, Partizan su dočekale neke negativne vesti kada je u pitanju bilten zdravih igrača.

Naime, rezervni centar crno-belih Balša Koprivica doživeo je prelom šake i moraće da odsustvuje najmanje 2 meseca. Mladi centar nije dobro ušao u sezonu i ima probleme sa faulovima u mečevima i kada se očekuje da igra više, pa stoga 1. centar Mathias Lessort snosi veliki teret. Uprava Partizana će morati da izađe na tržište i što pre pronađe adekvatnu zamenu kako bi rasteretila francuskog centra i popunila rupu povređenog igrača.

Pored Balše, izašla je informacija da se i bek Dante Exum povredio. U saopštenju se navodi: Dante Exum je doživeo povredu skočnog zgloba i neće biti u timu na predstojećim utakmicama. Exumu je na povređenu nogu preventivno stavljena čizma, a više detalja o procesu oporavka će biti poznato u narednim danima.

Partizan ima obaveze u okviru regionalnog ABA takmičenja u nedelju 6. novembra kada gostuje u Čačku ekipi Borca. Potom crno-beli gostuju u Pireju u Evroligi ekipi Olympiakosa (četvrtak 10. novembar).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje