petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon: Đoković može biti zadovoljan žrebom

Najbolji srpski teniser Novak Đoković saznao je rivala u prvom kolu na predstojećem Vimbldonu. Generalno kada se sve sagleda, Đoković i te kako može biti zadovoljan žrebom.

Đoković u pohod na titulu kreće od Korejca Sonvu Kvona. Nakon toga drugo kolo donosi boljeg iz duela Kokinakis/Majčrak, a potencijalno treće kolo bi moglo biti srpski derbi između Đokovića i Kecmanovića.

Četvrta runda bi mogla biti nezgodna, jer je potencijalni rival američki džin Rejli Opelka. U četvrtfinalu Đoković bi mogao igrati protiv španske senzacije Karlosa Alkarasa, a u tom delu žreba nalaze se još Janik Siner, Hubert Hurkač i Kasper Rud.

Drugu polovinu žreba predvodi Rafael Nadal. On će u prvoj rundi igrati protiv Argentinca Franciska Serundola. U drugoj rundi sledi potencijalna mina u vidu Sema Kverija, a u tom delu žreba nalaze se Mateo Beretini, Feliks Ože Alijasim, Stefanos Cicipas i Marin Čilić.

Od preostalih srpskih tenisera u glavnom žrebu nalaze se još Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Filip Krajinović i Dušan Lajović.

Đere može biti prezadovoljan žrebom, jer u prvoj rundi igra protiv Čileanca Alehandra Tabila, a ukoliko bude dobio taj meč možda će igrati protiv Kecmanovića u drugoj rundi ukoliko on savlada Australijanca Džona Milmana.

Filip Krajinović će igrati protiv Čeha Jirija Lehečke, dok će Lajović igrati protiv Pabla Karenja Buste.

Vimbldon startuje 27. juna, a titulu brani Novak Đoković.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje