četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vojvodina dovela dva pojačanja, trojica igrača slobodna u izboru nove sredine!

Fudbalski klub Vojvodina užurbano radi na stvaranju tima koji će braniti boje ovog kluba na međunarodnoj sceni u kvalifikacijama za Ligu Evrope i u sledećem prvenstvu Srbije, te je stoga dovela dvojicu novih igrača u tim, a to su Nemanja Subotić koji stiže iz Budućnosti Dobanovci i dosadašnji vezni igrač Olimpika iz Sarajeva, Mahir Karić.

Nemanja Subotić, levokrilni vezni fudbaler potpisao je ugovor do juna 2019-te godine, a pre Dobanovaca igrao je u ekipi Bežanije, u prošloj sezoni je postigao 14 golova uz 7 asistencija za svoje tim.

Nemanja Subotić na potpisivanju ugovora!

 O dolasku u ovaj klub, Subotić je rekao: ,,Vojvodina je veliki klub i kada sam dobio njen poziv, nijednog trenutka nisam se dvoumio oko toga da li treba da prihvatim. Sa nestrpljenjem čekam početak priprema za novu sezonu i očekujem da ćemo ostvariti dobre rezultate, a naravno, nadam se i da ću uspeti da se izborim za svoje mesto“.

Mahir Karić isto je godište kao i Subotić, i igra takođe u veznom redu, na centralnim pozicijama, ugovor sa ovim igračem potpisan je na 2,5 godine. U karijeri je igrao za Željezničar iz Sarajeva, Slovan Liberec, Rudar iz Prijedora, Travnik, češki Most, da bi poslednju sezonu proveo u Olimpiku iz Sarajeva, gde je na 25 mečeva zabeležio 5 asistencije.

Mahir Karić na predstavljanju u novom klubu!

Istovremeno sa ovim informacijama, obljaveljno je da trojica igrača mogu po isteku ugovora potražiti nove sredine, to su Aleksandar Paločević, Darko Puškarić i Siniša Babić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje