petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WBSC: Ohtani i družina na vrhu sveta!

Sinoć tačno u ponoć, sve je stalo na tri sata, oni najbolji su izašli na teren da dokažu ko je bolji!? I dokazali su, Samuraji su srušili Patriote u velikom svetskom bejzbol finalu 3:2.

Na brdu trener je spremio iznenađenje u vidu Shota Imanage, kojeg niko ne poznaje od MLB igrača, a veoma je dobar u Japanu. Ameri su postavili Merill Kelija kao startera. Show kreće u 2.izmeni kad trenutno najbolji udarač  turnira Trej Tarner udara homer i dovodi USA u vodstvo 1:0. Ali Japan odmah odgovara u donjoj izmeni kad Murakami uništava Kelijev fastball i šalje ga daleko iza ograde u desni deo terena za 1:1. U istoj izmeni Japan puni baze,a Nootbar ubacuje infild RBi za 2:1. U 4.izmeni još jedan homer Japana, ovog puta Okamoto šalje loptu u levi deo terena, tik iza ograde za 3:1. Kyle Freeland i Shohei Togo rade sjajan posao na brdu i rezultat se ne menja do 8.izmene. Bombarder Filisa Kyle Švarber udara homer za nadu i 3:2.

U poslednjoj izmeni Japanski trener ubacuje Ohtanija na brdu, da bi obezbedio sigurna tri auta. Ohtani šeta McNeila, da bi Betts upao u double play. A onda se dogodilo ono što smo svi čekali, najbolji bacač protiv najboljeg udarača, Ohtani protiv Trauta. Pobednik je bio Ohtani i sa strajkautom obezbedio Japanu pobedu od 3:2.

Za samo 8 dana kreće MLB, kad će se gotovo svi ovi isti igrači nadmećati za titulu najboljeg.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje