Sinoć tačno u ponoć, sve je stalo na tri sata, oni najbolji su izašli na teren da dokažu ko je bolji!? I dokazali su, Samuraji su srušili Patriote u velikom svetskom bejzbol finalu 3:2.

Na brdu trener je spremio iznenađenje u vidu Shota Imanage, kojeg niko ne poznaje od MLB igrača, a veoma je dobar u Japanu. Ameri su postavili Merill Kelija kao startera. Show kreće u 2.izmeni kad trenutno najbolji udarač  turnira Trej Tarner udara homer i dovodi USA u vodstvo 1:0. Ali Japan odmah odgovara u donjoj izmeni kad Murakami uništava Kelijev fastball i šalje ga daleko iza ograde u desni deo terena za 1:1. U istoj izmeni Japan puni baze,a Nootbar ubacuje infild RBi za 2:1. U 4.izmeni još jedan homer Japana, ovog puta Okamoto šalje loptu u levi deo terena, tik iza ograde za 3:1. Kyle Freeland i Shohei Togo rade sjajan posao na brdu i rezultat se ne menja do 8.izmene. Bombarder Filisa Kyle Švarber udara homer za nadu i 3:2.

U poslednjoj izmeni Japanski trener ubacuje Ohtanija na brdu, da bi obezbedio sigurna tri auta. Ohtani šeta McNeila, da bi Betts upao u double play. A onda se dogodilo ono što smo svi čekali, najbolji bacač protiv najboljeg udarača, Ohtani protiv Trauta. Pobednik je bio Ohtani i sa strajkautom obezbedio Japanu pobedu od 3:2.

Za samo 8 dana kreće MLB, kad će se gotovo svi ovi isti igrači nadmećati za titulu najboljeg.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.