petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon Dan 2: Predlog za klađenje

Kiša će danas da napravi haos verovatno na Vimbldonu. Pišem predloge već sada, jer kasnije verovatno neću imati vremena.

Prva runda donosi duel između Holanđanina Talona Griekspora i Mađara Martona Fučoviča. Po kladionicama egal meč i mi se slažemo sa tim. Margina za gemove postavljena na 40,5.
Griekspor na Vimbldon dolazi u dobroj formi. Ima titulu u Hertogenbošu i jako dobar turnir u Haleu. Ipak, to ne znači da će danas dobiti lako, jer bi kvote inače bile drugačije postavljena. Talon ima igru za travu. Ima servis, dobar forhend, solidan volej, ali je loš na riternu. Treba mu sijaset šansi da bi došao do brejka i zato su njegovi mečevi uglavnom dramatični.

Fučovič je igrač koji voli da produži poen i na taj način izvuče grešku iz protivnika. I sam je poznat kao maratonac na grend slemovima i on sigurno vidi svoju šansu danas.

Fučovič je po nama generalno bolji igrač, ali ovo je trava i sve je moguće. Zbog forme i samopouzdanja prednost mora ići Grieksporu, no Fučovič mora da odigra katastrofalno loše da bi dobio Griekspor dobio sa maksimalnih 3:0.

Predlog za klađenje: Više od 38,5 gemova 1,67 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje