četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Wimbldon – Pametnom igrom do profita

Meč koji nam bode oči i ne da mira odigraće Amanda Anisimova i Harmoni Tan. Kladionice su veliku ulogu favorita dale Anisimovoj sa kvotom 1,20, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Apsolutni nonsens ako nas pitate. Harmoni Tan je pokazala strašan tenis u prvoj nedelji. Ono što nam se posebno dopalo jeste njena pametna igra i kako skenira protivnice.

Prvo je uspela da dobije Serenu Vilijams koja činjenica nije na starom nivou, ali pritisak koji je Tan trpela tokom meča od strane publike je bio brutalan. Nakon toga je pregazila domaću teniserku Ketrin Butrel, a pre toga Soribes Tormo.

Baš ova kvota na Anisimovu bode oči i može da bude varalica.

Anisimova spada u one 50/50 teniserke poput Jelene Oštapenko. Sve se svodi na silinu udarca bez ikakvog rezona i građenja poena. Kada ide onda ide dobro, ali isto tako kada ne ide onda je to veoma teško za gledanje,

Apsolutno smo ubeđeni da Tan ovo može da iznese, a ako vam se opklada ne dopada ni pod razno ne igrati na Anisimovu po ovoj sramnoj kvoti, jer njena igra i igra Tan tokom ove nedelje su nebo i zemlja i ove kvote nemaju veze sa mozgom.

I da dobije 6-0 6-0 Anisimova ne treba igrati po 1,20, a ko želi da se oproba preporučujemo kontra hendikep gemove od 4,5 na Tan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje