subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zahuktalo se u Orenburgu, stigla još 3 pojačanja!

Nakon jučerašnja 2 pojačanja, ruski Orenburg danas je u svoje redove primio još trojicu fudbalera, vezistu – povratnika Vadima Afonina, kao i napadače Alekseja Sutormina i Islama Mašukovog.

30-godišnji defanzivni vezista Vadim Afonin stigao je besplatnim transferom iz ekipe Anžija, za koju je tokom prvog dela sezone ostvario 14 nastupa. Tokom svoje karijere nosio je dresove uzbekistanskog Traktora i Šurtana, kao i ruskog Rubina, Saljuta, upravo Orenburga (za koga je ostvario 112 nastupa) i na kraju Anžija.

24-godišnji centralni napadač Aleksej Sutormin za još uvek nepoznatu sumu kupljen je od drugoligaša Volgara. Tokom jesenjeg dela sezone odigrao je 23 utakmice i pritom postigao 9 golova. Do dolaska u Volgar nastupao je za Zenit iz Sankt Peterburga i moskovski Strogino.

22-godišnji centralni napadač Islam Mašukov je takođe stigao iz Volgara, a za ovu ekipu je tokom prvog dela sezone ostvario 11 nastupa uz 1 gol i 1 asistenciju. Do sada je branio boje Alanije i SKA Habarovska, kao i gruzijske Dila Gori.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje