petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Zanetti: Ne mogu da lažem navijače Intera – biće ovo teška sezona

Potpredsednik Intera i klupska legenda Javier Zanetti priznao je da očekuje da će ova sezona biti teška za Nerazzurre. Ipak, uveren je da će tim biti konkurentan. Argentinac je prokomentarisao i bivšeg trenera tima Antonija Kontea i njegovog bivšeg trenera Žozea Murinja.

Ne mogu da lažem navijače Intera. Možda drugi mogu, ali ja ne. Ovo će biti teška sezona. Ovo se mora reći kako bismo bili iskreni prema svima. Međutim, takođe treba napomenuti da ćemo biti konkurentni. Simone Inzaghi dobro radi. Bilo mi je jako žao zbog rastanka sa Romeluom Lukakuom , toliko nam je dao. Džeka je drugačiji igrač, ali je definitivno važan dodatak. Nekoliko sati pre našeg prvog prvenstvenog meča protiv Đenove , mogu reći navijačima sledeće: ponovo ćemo dati sve od sebe za crno -plavu majicu.

Kada je Juventus otišao u Seriju B, nisam bio srećan. Navikao sam da mislim samo na Inter, a ne na ono što se dešava drugima. Stoga, kada je Antonio Conte postao naš trener, nisam imao predrasuda prema njemu. Video sam ga kako radi i odmah sam shvatio da mu je jedini cilj dobrobit tima koji trenira. Ima velike zasluge za osvajanje Scudetta, odigrao je ključnu ulogu.

Mourinho i ja smo još uvek u zajedničkom razgovoru tima od sezone 2009/10. Jedan je od najaktivnijih, piše nam praktično svaki dan. Uvek ima vrlo jasne ideje, to je njegov kvalitet. 2009. smo izgubili od Manchester Uniteda i ispali iz Lige šampiona. Svi smo bili tužni i ljuti u svlačionici. Jose je odmah hteo da razgovara sa predsednikom Massimom Moratijem pred svima nama. Rekao mu je da će nam privlačenje nekoliko igrača doneti pehar. „Tada smo se svi gledali pomalo posramljeno, ali na kraju je bio u pravu„, rekao je Zanetti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje