subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Zanimljiv duel u Brazilu!

➡️ BRAZIL: Copa Santa Catarina
🇧🇷 00:30 Avai – Jonville GGili3+ (1.57) ✅/ na manji ulog GG (1.79)

Kao što smo upoznati Avai koristi 2 tima u različitim takmičenjima. Prvi tim igra u Serie B, dok U20 tim igra u kup takmičenja. U Copa Santa Catarini nastupa tim U20. Pobedom u ovom meču, penju se na 4. poziciji. Pozicija koja vodi u polufinalu.

Na drugoj strani, Jonville ima bod manje od Avaia, samim tim nalazi se poziciju niže (8. pozicija). Na svim odigranim utakmicima u ovom takmičenju, postigli su bar 1 gol. Ali su zabeležili samo 2 pobede na 5 odigranih mečeva. Potrebna je pozitivna reakcija u ovom meču, kako bi se približili playoffu.

Sve u svemu, očekuje nas zanimljiva utakmica. Jonville će pokušati na iskustvu da dobije Avai. Na drugoj strani, U20 igrači žele da se dokažu. Obe ekipe žele da zabeleže pobedu večeras, tako da ne očekujem defanzivnu igru, naprotiv. Igramo tip GGili3+, kao i na manji ulog GG.

Pored toga, na međusobnim mečevima viđen je jedan prelaz u korist Avaia. U ovom takmičenju obe ekipe su napravile po 1 prelaz. Sumnjivi su, tako da savetujemo predlog prelaze u oba smera 2-1 (26.00)/1-2 (41.00).

GGili3+ i GG je iz Meridiana, dok su prelazi iz Oktagon kladionice. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje