ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Završnica sezone rezervisana za mlade igrače?!

➡️ NEMAČKA: Regionalliga Bayern

🇩🇪 18:00 Aubstadt – Burghausen

TIP: 1X&2+ (1.65)

Trener Burghahsena Sigurdsson u završnici sezone, više će se oslanjati na mlade igrače (U19 tim). Njegova izjava: „Wir wollen schauen, dass die jungen Spieler, die auch nächste Saison bei uns sind, Spielpraxis bekommen.“ Denis Ade (17/2 M) je povređen, dok je Trograncic (14/0 M) pod znakom pitanja, zbog povrede glave u prošlom meču. Protiv drugog tima Furth-a imali su igrača više celo II poluvreme, ali nisu to iskoristili, izgubili su 0:3, tako da je forma u padu.

Izvor: https://www.ovb-online.de/sport/regionalsport/fussball-regionalliga-bayern-der-sv-wacker-burghausen-gastiert-beim-tsv-aubstadt-92223825.amp.html

Na drugoj strani, Aubstadt je znatno poboljšao formu. Nakon serije loših rezultata (6 vezana poraza), Aubstadt nije izgubio na poslednjih 5 ligaških mečeva. Međutim poslednja pobeda na domaćem terenu, bila je u novembru mesecu prošle godine. Tako da će sigurno želeti da prikunu tu crnu seriju.

Na kraju krajeva, Burgahusen nije u formi. Pre svega, na prethodnih nekoliko mečeva, videla se nesigurnost u odbarni. Samim tim trener će “ promešati “ sastav sa omladincima. To bi mogao Aubstadt da iskoristi i tako ostvari prvu pobedu na domaćem terenu u novoj godini. Igramo sigurniju varijantu 1X&2+, možda nije loše probati i tip D2+ (2.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje