subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Žele overu opstanka protiv oslabljenog davljenika?!

Nautico je već ispao, tačnije pre dva kola. Nakon ispadanja nekoliko igrača je zatražilo da napusti klub. Konkretno, Maurício (3/0 D), Thiago Ennes (4/0 D), Luís Phelipe (11/1 F) i Geuvânio (14/4 D). Pored toga 3 igrača, zatražila su da ne putuju sa timom u okviru ovog meča: Souza (16/1 M), Júnior Tavares (21/0 D) i Kieza (19/1 F). Trener Dado Cavalcanti takodje neće moći da računa na Júlio (19/1 F) koji mora da pauzira, zbog nagomilavanja žutih kartona i na povređenih Jean Carlos (29/3 F) i Wellington (15/1 D).

Sa druge strane, Chapeacoense želi da potvrdi svoj opstanak u ligi. To će učiniti ako ostvare 3 boda u ovom meču. Trener Del Pozzo nema bitnijih izostanaka. U principu sa istim sastavom izlazi kao i u prošlom kolu, kada su savladali Tombense na svom terenu.

Igrači Nautica su bez ikakvog motiva, neki su zatražili da ne putuju, dok su neki zatražili da napuste klub. Sa druge strane, Chapecoense želi da obezbedi opstanak. Ovo je ujedno i poslednji meč pred svojim navijačima u ovoj sezoni. Sve u svemu, Chapecoense igra odlično na domaćem terenu, očekujem njihovu pobedu večeras sa dva gola prednosti. Srećno!

Predlog: 1&2+ (1.50), za one koji hoće malo rizičniju opciju predlažem tip DI1+&2+ (1.72) (domaćin postiže gol u I poluvremenu i 2+ na celoj utakmici). Kvote su iz Soccer kladionice.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje