četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Zenit poslao Brazilca na pozajmicu u Sent Etijen!

Hernani, vezni fudbaler Zenita iz Sant Petersburga, stigao je na jednogodišnju pozajmicu u redove francuskog Sent Etijena.

Hernani (1994.) igran poziciji defanzivnog veznog igrača ili po potrebi na desnoj strani u veznom redu. Karijeru je počeo u Atletiko Paranenseu, da bi potom prešao u redove Žoinvila gde je bio na pozajmici. U januaru 2017-te godine, dobre partije u Brazilu donele su mu transfer u Zenit vredan 8 miliona evra. Za Zenit je odigrao u prethodnih 6 meseci 11 utakmica. Bio je član reprezentacije Brazila do 17 godina, za koju je nastupao na 14 mečeva.

O dolasku u Francusku, Hernani je rekao:,,Veoma sam srećan što sam ovde sa svojom porodicom. Bio sam veoma dobro primljen. Svestan sam da je klub napravio značajne napore da me angažujee. Sada želim da radim naporno kako bi na terenu vratio poverenje koje mi je ukazano. Liga 1 je postala još više vidljiva sa dolaskom Neimara. Ovo je veoma jak i fizički zahtevan fudbal, priznat u svetu, koji ima sjajne igrače i velike klubove u koje spada i Sent Etijen.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje