Žulja ga klupa, Begović želi da ode!

0

Iako se nalazi u ekipi aktuelnog lidera Premijer lige, Asmir Begović želi da se pomeri sa klupe i zauzme mesto među stativama u nekom drugom klubu.

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine nema strpljenja više da čeka šansu kod Antonia Kontea, svestan je da u ovom trenutku teško može doći do prve postave pored Tiba Kurtoe. Preko vikenda je zabeležio tek peti nastup ove sezone, kada je sačuvao mrežu u derbiju zapadnog Londona protiv Brentforda u okviru FA kupa.

Ovim „mrvicama“ Begović nikako nije zadovoljan, pa se sve više pominje šansa selidbe u ekipu Bornmuta, a to bi trebalo da se ostvari do utorka uveče.

Bivši čuvar mreže Stouka je željan terena, razgovori na tu temu su već pokrenuti.

Već sam pričao sa šefom, otvoreni su za pregovore, zna da očajnički želim da igram i samo zbog toga želim da napustim Čelsi„, izjavio je Begović.

Znam da ako se ukaže prilika da me usreći, on će to učiniti. Rasplet bi trebao da se desi u narednih par dana. Na leto punim 30 godina, osećam se sjajno i u dobroj sam formi. Bilo bi traćenje vreme da sedim na klupi, želim da igram i pokažem ljudima koliko mogu„, jasan je on.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here