subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda: Besplatno na proslavu titule

Fudbaleri Crvene zvezde su dominantno šestu godinu zaredom osvojili titulu nacionalnog prvenstva. Kako bismo na pravi način pozdravili šampione i pokazali da su njihovi uspesi razlog za radost svih zvezdaša, klub je doneo odluku da kapije stadiona „Rajko Mitić“ budu otvorene za sve navijače na utakmici protiv Novog Pazara, koja je zakazana za 28. maj od 19 časova, kada ćemo i zvanično proslaviti osvajanje 34. trofeja domaćeg prvenstva u istoriji našeg kluba.

Zvezdaši su i tokom sezone 2022/2023 bili 12. igrač naše ekipe, kako na stadionu „Rajko Mitić“, tako i na terenima širom Srbije i Evrope. Još jedna uspešna Zvezdina sezona će uskoro biti iza nas, pamtićemo je po mnogim lepim momentima, a jedan od njih je svakako trenutak kada je i matematički titula obezbeđena, a Crvena zvezda postala prvi učesnik Lige šampiona za narednu godinu.

Pune tribine i pobeda protiv Novog Pazara bi na pravi način zaokružile dominaciju Crvene zvezde u srpskom fudbalu. Naš tim ima niz od 59 utakmica bez poraza u prvenstvu, što samo potvrđuje da su igrači bili na visini zadatka. Ostvareni uspesi su kao i svake godine rezultat zajedništva, igrača na terenu i publike na tribinama, koja je pokazala da je Zvezda velika porodica.

Dođite na Marakanu i budite deo prave zvezdaške proslave!


Izvor: FK Crvena zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje