subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda bez Jovića u Moskvi

Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali u Moskvu bez Stefana Jovića. Crveno-beli će u 22. kolu igrati revanš duel protiv CSKA. Meč je na programu u četvrtak od 19h.

Trener Dejan Radonjić: „Ovoga puta igramo duel u Moskvi,očekuje nas nova utakmica sa prvakom Evrope, koji i ove sezone ima puno razloga da veruje da može da odbrani trofej. Mi imamo našu problematiku koja je prisutna još od utakmice sa Panatinaikosom. U timu nema Stefana Jovića koji nije trenirao od utakmice sa Partizanom, i koji se oporavlja od povrede leđa, Nemanja Dangubić takođe neće igrati protiv CSKA. Bez obzira na sve navedeno, moramo dati sve od sebe, jer želimo da odigramo dobru utakmicu u Rusiji“ rekao je trener crveno-belih.
Stefan Jović prosečno beleži 8 poena po meču, a spada u krem asistenata sa 5,7 po meču. Njegovo neigranje značajno umanjuje šanse beogradske ekipe za eventualnu pobedu, imajući u vidu da se u tim CSKA vraća Miloš Teodosić.
Ekipu Crvene zvezde po povratku u Beograd očekuju dva meča ABA lige (sa Cibonom i Karpošem u nedelju, odnosno u utorak), a nakon toga sledi kup Radivoja Koraća u Nišu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje